A jak Ty się czujesz smieszko Kochana?![]()
A dziekuje, że pytasz Kochana

Mały rośnie jak szalony i niezły klops się do rodzenia zapowiada

A Ty jak tam? Nastawiona psychicznie na sukces?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak Ty się czujesz smieszko Kochana?![]()
Moim zdaniem dziwne że zapłodnił tylko 6 po takiej sytuacji, ja mam 30 lat, pierwsza procedura, nasienie ok, i u mnie zapłodnili 8 sam doktor tak zdecydował...Mialam 26 komorek z czego 21 dojrzałych , wg prawa mozna zapladniac tylko 6 i tego sie trzymali. 1 dzien byly zamrozone moze dlatego tak ladnie sie rozmrozily? Po tej aktywacji zaplodnily sie 2.zobaczymy czy przetrwaja.I tak bede za rozmrozeniem reszty za 3 tyg (jesli sie zgodza) zaplodnienie i zrobienie z tych swiezych transferu...nie z tych co teraz są.
.zobaczymy
Musiały być dodatkowe wskazania, każdorazowo jak zapłodnienie jest powyżej 6 to lekarz ma obowiązek napisać stosowne wyjaśnienie dlaczego odbiega od ustawyMoim zdaniem dziwne że zapłodnił tylko 6 po takiej sytuacji, ja mam 30 lat, pierwsza procedura, nasienie ok, i u mnie zapłodnili 8 sam doktor tak zdecydował...
Kochana gratulacjeDziękuję,że pytasz. Nasza księżniczka przyszła wczoraj na światjest cudowna, wazy 3400 i długa na 57
zwalniam brzuszek
dziewczyny walczcie, bo naprawdę warto
![]()
Mi też sMoim zdaniem dziwne że zapłodnił tylko 6 po takiej sytuacji, ja mam 30 lat, pierwsza procedura, nasienie ok, i u mnie zapłodnili 8 sam doktor tak zdecydował...
Hej. Dzis kolejny transfer za mna jakos brak entuzjazmu a na wizytę pojechałam zrezygnowana w ogole to jak wstałam to mi sie odechciało tej wizyty bo skoro 2 pierwsze sie nie udały to czemu miałby być inny trzeci.... Wracając do domu 2 razy sie popłakałam co świadczy o tym ze straciłam całkowicie nadzieję. Super ze u was sie hakos fajnie układa i 3mam za was wszystkichpowodzenia
Biedna07 04.21... O ile dożyje do tego czasu![]()
I co doradził polski lekarz w kwestii porodu?Biedna[emoji17] ale dożyjesz, ja w takim stanie prawie 8 miesięcy, ok 6 miesięcy ciąży się polepszylo, teraz pod koniec znów wymioty wróciły ale już w poniedziałek rozwiązanie, także bd ciężko ale dasz radę [emoji3590]
Kochana Serdeczne Gratulacje Hania jest Sliczna!!Dziękuję,że pytasz. Nasza księżniczka przyszła wczoraj na światjest cudowna, wazy 3400 i długa na 57
zwalniam brzuszek
![]()
Dziękuję,że pytasz. Nasza księżniczka przyszła wczoraj na światjest cudowna, wazy 3400 i długa na 57
zwalniam brzuszek
![]()
Ja 30 lat, mąż 32lata... U mnie niby wszystko ok, dlatego niepłodnośc idiotyczna. mąż nasienie bardzoooo dobre, badania genetyczne i inne super, pierwsze podejście do in vitro.Musiały być dodatkowe wskazania, każdorazowo jak zapłodnienie jest powyżej 6 to lekarz ma obowiązek napisać stosowne wyjaśnienie dlaczego odbiega od ustawy