reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

24 dzień po transferze a nic innego mi nie powiedziała. .. Powiedziała że ciaza jest ale jak by za mała i z jednej strony eha płodu nie słyszy a z drugiej jak by było... Jakąś dziwna... Naprawdę... A zarodek według jej obliczeń 1,13 mm coś takiego... Nie pamiętam dokładnie.... 😭😭😭😭

Nie stresuj się tylko zaczekaj do jutra, zobaczymy co lekarz Ci powie... Oby wszystko było dobrze...

reklama
Ooo widze ze idziemy takim samym tepem :) Tez mam 12.10 pierwsza kontrolę stymulacji. Trzymam kciuki za duzo pięknych jajeczek :) Które to twoje podejście do IVF ??
No właśnie tak mi gdzieś mignęło, że ktoś ma ten sam termin, co ja, a to Ty😊 oczywiście trzymam kciuki za Ciebie. To moje pierwsze podejście do ivf i pierwsza stymulacja ale tyle już się tu naczytalam, że czuję się niemal tak wyedukowana jak lekarz🤣

24 dzień po transferze a nic innego mi nie powiedziała. .. Powiedziała że ciaza jest ale jak by za mała i z jednej strony eha płodu nie słyszy a z drugiej jak by było... Jakąś dziwna... Naprawdę... A zarodek według jej obliczeń 1,13 mm coś takiego... Nie pamiętam dokładnie.... 😭😭😭😭
Wiem ciężko zachować spokój ale np w mojej klinice wizyta pęcherzykowa jest w 25 dpt a serduszkowa w 35dpt

Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, ❤ ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade ❤
Piekne dzieci ,az sie chce miec wiecej🤣🤣🤣🙈
Nic sie nie denerwuj,wyjda na prosta😚a ty mam nadzieje rozkrecasz bar mleczny😉

Może się jeszcze rozkręci. Zobaczysz, co Ci powiedzą jutro. Póki co nie stresuj się, słoneczko świeciło dziś dla Ciebie, więc musi to znaczyć coś dobrego😚

24 dzień po transferze a nic innego mi nie powiedziała. .. Powiedziała że ciaza jest ale jak by za mała i z jednej strony eha płodu nie słyszy a z drugiej jak by było... Jakąś dziwna... Naprawdę... A zarodek według jej obliczeń 1,13 mm coś takiego... Nie pamiętam dokładnie.... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana jutro wszystko skonsultujesz z innym lekarze, który może powie Ci coś więcej. Kropek się pewnie dopiero rozkręca, w swoim tempie rośnie. Nie stresuj się na zapas! Trzymam ogromnie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]

Może się jeszcze rozkręci. Zobaczysz, co Ci powiedzą jutro. Póki co nie stresuj się, słoneczko świeciło dziś dla Ciebie, więc musi to znaczyć coś dobrego😚
Mam taką nadzieję, zobaczymy co mi jutro lekarz powie we Wrocławiu ❤️ jeszcze jestem pełna nadzieji... Moze jej sprzęt jakoś dziwny jest... Najważniejsze że pecherzyk jest na miejscu... Mam nadzieję że jutro czegoś innego się dowiem od mojego lekarza 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Mam taką nadzieję, zobaczymy co mi jutro lekarz powie we Wrocławiu ❤ jeszcze jestem pełna nadzieji... Moze jej sprzęt jakoś dziwny jest... Najważniejsze że pecherzyk jest na miejscu... Mam nadzieję że jutro czegoś innego się dowiem od mojego lekarza 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Czytałam że czasami pojawia się serce dopiero 32dpt więc 24 to jeszcze wcześnie. Pomiary czesto zależą od sprzętu i w ogóle to jest wszystko dopiero na starcie.. 👍Przerąbane mamy że przez każdy ten etap musimy przechodzić przez stres zamiast się bawić w błogiej nieświadomości 😉

reklama
Do góry