reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

hej to tak jak i ja,3cs i @ powinna przyjście 15 albo może 16 bo ostatnio przyszła dzień wcześniej więc myślę że najwcześniej przyjdzie tego 15 i właśnie też czuje że niestety ale przyjdzie
piękne kreseczki, super gratulacje 😍
Ja zrobiłam test wczoraj, tak o, z nudów przed pracą, ale niestety wyszła piękna biel😂 ja spodziewam się @14.10..
Trzymam kciuki, żeby się udało!
Stosujecie jakieś dodatkowe suplementy czy inne 'wspomagacze' ?

reklama
Do tej
Do dr. Kuśnierczak. Na pierwszej wizycie mialam swieze wyniki hormonalne robione na Polnej i bylam po hsg,odrazu potwierdzila diagnoze Pcos,ladnie wyregulowala mi miesiaczki i owulacja tez jest co miesiac. Wczesniej na Nfz wszystko szlo jak krew z nosa i zadnych konkretow. No i robilismy przed wizyta badanie nasienia zeby miec juz to wszystko na pierwszej wizycie nieplodnosciowej. Na drugiej wizycie juz zaplanowala nam cale leczenie wiec przynajmiej dzieki niej wiemy na czym stoimy. A ty do kogo idziesz?wiem ze faceci tez sa bardzo kompetentni tam z ginekologow :-)
Do tej samej :) wizyta 19.10. Dużą część hormonów robiłam teraz w 1dc. Nie mam hsg, jak będzie kazała to zrobię. Mąż ma też świeze wyniki nasienia i hormonów które kazał mu Androlog zrobic. Ile płacisz za kolejną wizytę?? Na każdej robi usg?

Do tej
Do tej samej :) wizyta 19.10. Dużą część hormonów robiłam teraz w 1dc. Nie mam hsg, jak będzie kazała to zrobię. Mąż ma też świeze wyniki nasienia i hormonów które kazał mu Androlog zrobic. Ile płacisz za kolejną wizytę?? Na każdej robi usg?
Typowo chodze tylko na monitoring cyklu i koszt 120zl za wizyte wiec jedno z najtanszych rzeczy. Drozsze sa recepty w tym miesiacu 410 zl zostawione w aptece. Myslekze koszty to sie przy inseminacjach dopiero zaczna powazne. A pierwsza ta konsultacja nieplodnosciowa 200zl kosztowala jesli pamietam dobrze ;-)

Typowo chodze tylko na monitoring cyklu i koszt 120zl za wizyte wiec jedno z najtanszych rzeczy. Drozsze sa recepty w tym miesiacu 410 zl zostawione w aptece. Myslekze koszty to sie przy inseminacjach dopiero zaczna powazne. A pierwsza ta konsultacja nieplodnosciowa 200zl kosztowala jesli pamietam dobrze ;-)
Tak na kazdej robi usg. Na tej pierwszej wizycie tez robila. Najpierw bylo spotkanie z koordynatorka a potem z lekarzem w gabinecie. Powodzonka i zadowolenia z pierwszej wizyty zycze :-)

Tak 200 ma kosztować. Ale już wolę zapłacić i niech dobrze pokieruje ale nie tak bujać się z miesiąca na miesiąc, ładować tabletki, zastrzyki ale bez większego efektu

reklama
Do góry