Ja czekam dziś na telefon jak na zbawienie. Niby miałam nie dzwonić ale nie wytrzymałamSama dzwoniłam. Tak w poniedziałek.
reklama
No właśnie nie mogę tych oznaczeń skumać.. Bylabym spokojniejsza wiedząc dokładniejKurczę nie znam się na tych oznaczeniach, ja mam jednego mrozaczka z 3ej doby 7.2 i w Novum to oznacza, ze ma 7 komórek a stopień fragmentacji 2...tez nie najlepszy ale innego nie mam i go kocham ❤ Narazie jest na zimowisku bo muszę ogarnąć immunologie zanim pójdzie do mamusi ❤

No to dawaj znać. Mam nadzieję że pójdzie Ci lepiej niż miJa czekam dziś na telefon jak na zbawienie. Niby miałam nie dzwonić ale nie wytrzymałam

pauli890
Fanka BB :)
Żadne skazanie, a po dobre wieści!!! Trzymam mocno, najmocniej jak umiem Kciuki kochanaDzis jade na skazanie...I miłego dnia życzę
![]()

Yyyy ten... Ten domek jest cudny, jeśli, najpiękniejszy!!! A to domek dla... kota? Moja by tam siedziala zanim bym go zdążyła zamontowaćPamiętasz tę moją girkę co z nią byłam u chirurga? Usunął mi tego nagniotko- odciska i cały tydzień do pracy chodziłam w klapkach, bo nie mogłam nogi do buta wsadzić. W piątek po pracy ściągnęłam wszystkie opatrunki i biegałam po dworzu w klapkach bez skarpet, żeby to się zagoiło i wysuszyło. A w sobotę leżałam sobie w domu z gorączką
. Obejrzałam kupę odcinków The 100, wciągnęło mnie to
W niedzielę już było lepiej to pojechaliśmy na podgrzybki, bo zaczęły u nas w końcu rosnąć ☺. No i chałupkę ogarnelismy do końca. Ale te moje skunksy nie chcą tam wchodzić
. Wsadzalam na chama ale uciekały
.
A ty co porabialas?
@Natsnats patrzałam na moje tulipany dość intensywnie... Jestem coraz bliżej do posadzenia ich. Jeszcze tak kilka dni na nie popatrzę i może zbiorę du.pę
Zobacz załącznik 1187132

A nie możesz z embriologiem o tym pogadać? Ja do moich dzwoniłamNo właśnie nie mogę tych oznaczeń skumać.. Bylabym spokojniejsza wiedząc dokładniejpoczekam chyba do wizyty..
W Invimedzie we Wrocławiu nie rozmawia się z embriologami. Wszystkie informacje przekazuje lekarz prowadzący..A nie możesz z embriologiem o tym pogadać? Ja do moich dzwoniłam
To dzwoń do prowadzącego. Niech Ci wytłumaczy co to znaczy [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]W Invimedzie we Wrocławiu nie rozmawia się z embriologami. Wszystkie informacje przekazuje lekarz prowadzący..
Dziękuję❤. Cieszę się, ze Ci sie podoba, bo to taka swojska robotaŻadne skazanie, a po dobre wieści!!! Trzymam mocno, najmocniej jak umiem Kciuki kochana![]()
![]()
Yyyy ten... Ten domek jest cudny, jeśli, najpiękniejszy!!! A to domek dla... kota? Moja by tam siedziala zanim bym go zdążyła zamontować![]()

A jak u Ciebie? Lepiej?
reklama
Znaczy tyle że ładne i tyle wiem i tyle mi lekarz mówiTo dzwoń do prowadzącego. Niech Ci wytłumaczy co to znaczy [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Podziel się: