Smerfetka94
Fanka BB :)
Dziewczyny dajcie znać czy jestescie zainteresowane prywatną grupą 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przecież ja tu tylko napisałam, żeby nie testować za wcześnie@HeraUnique @młoda1994 postanowiłyście sobie dzisiaj przyjść tutaj i rozpętać gównoburze? Wymyśliłyście to sobie na waszym wątku wrednych babek???
Czarnamamba i angel zbastujcie trochę teksty, na forum nie ma pozwolenia na takie wyzwiska i teksty.
Ale to ja z nią mam kłótnie? Ja reaguje na to jak ktoś mnie obrażaWięc co powiesz o angel skoro ciśnie po innych że jestesmy debilami??
I to ona akurat zaczęła temat
Ty oczywiście że nie.Ale to ja z nią mam kłótnie? Ja reaguje na to jak ktoś mnie obrażaczy Cię obraziłam? Albo kogoś? Czy ja zaczęłam jakaś wojnę?
Jedyne co napisałam to żeby nie testować za wcześnie i sobie nie wkręcać bo ja mam za sobą parę lat starań i wiem jak to jestTy oczywiście że nie.
Ale angel ma ewidentnie jakis problem
Ok.Jedyne co napisałam to żeby nie testować za wcześnie i sobie nie wkręcać bo ja mam za sobą parę lat starań i wiem jak to jestto reszta zaczęła się gryźć jak wściekłe psy
a mamba pojechała po bandzie obrażając wszystkich
![]()
Ja napisałam, z mojej perspektywy, jak bardzo nie warto robić tego za wcześnie, jak głowa może przestawić cały cykl itdOk.
Ale jest różnica jeśli laski sie faktycznie nakrecaja testowaniem a są też takie które mają na to wywalone.
Ja jestem jedna z nich wiec po co mi ktoś pisze ze tyle testuje.
No mam test to go robie..
Ale jazda od debilek...Ja napisałam, z mojej perspektywy, jak bardzo nie warto robić tego za wcześnie, jak głowa może przestawić cały cykl itdI jak bardzo się nakręcacie pomimo okresu itp
I nikt nie musiał jechać po bandzie, tym bardziej oskarżać o jakąś ***** burze, bo nie to miałam na celu
![]()
To nie do mnieAle jazda od debilek...
No są jakieś granice..
Ja się nie nakrecam... Chcę żeby po prostu w któraś stronę poszło