motylek24
Fanka BB :)
Reklama dobra rzeczO ja pierdziele, ale nam które się tutaj staramy zrobiłaś reklamę życia z dziećmi
![]()
Ale czuć ze jestes szczęśliwa i to się liczy.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Reklama dobra rzeczO ja pierdziele, ale nam które się tutaj staramy zrobiłaś reklamę życia z dziećmi
![]()
Ale czuć ze jestes szczęśliwa i to się liczy.
Ja też trzymam za nią kciuki z całych sił i chciałabym żeby się udało... Niestety nie wiem jak się czuje, kiedy się udaje... Może tak samo jak w przypadku porażki... Chciałam tylko i wyłącznie powiedzieć, że rozumiem jej obawy i odczucia...Ja tam i tak bede @Joko86 bronic bo jesli chodzi o ciążę to mi za kazdym razem a zwlaszcza w tej ciazy wyłączał sie tryb logicznego myślenia. Ty wiesz ze ja do tej pory jak szlam na USG to na chwile przed wizyta zastanawialam sie czy ta ciąża wogole jest tzn czy ja napewno jestem w ciążyno masakra jak ciezko uwierzyc po takich przejsciach ze kiedys moze sie udac.
Chmmmmmm, no taka jestem ciekawa jak wyglądasz.....Bo wiem, że kobitki często lubią przesadzać jeśli chodzi o opisywanie siebie samejDam znać... W moim przypadku to mega wyczyn... Duuuuża jestem...
A ja się na te treningi z aktywnej ciąży nie zapisze -siłkę zamykająwysyilek fizyczny jest najlepszy na wszystko, na urode, na rozterki - nie rezygnuj z tego i rob cos dla siebieA krzywa zrobils?
Ja cwicze w domu i sprawia mi ta ogromna frajdę wiec w domu tez mona na macie osiągnąć szczescieWiem, że mam Was... Jesteście cudowne, dziewczyny. Jedyne czego żałuję, to że dołączyłam tak późno...
A jeszcze na dobitkę do całego syfu, zamknęli siłownie, kiedy ja właśnie zaczęłam regularnie ćwiczyć pod okiem trenera.... Wracałam stamtąd szczęśliwa...
Ty to zawsze umiesz podejść żeby foty dostacChmmmmmm, no taka jestem ciekawa jak wyglądasz.....Bo wiem, że kobitki często lubią przesadzać jeśli chodzi o opisywanie siebie samej. Dasz fotę?
. Może być na priva
![]()
Ty to zawsze umiesz podejść żeby foty dostac![]()
Piszesz, że masz treningi z trenerem...może sprawdź czy jest możliwość prowadzenia treningów u Ciebie w domu przez trenera lub na zewnątrz.Dam znać... W moim przypadku to mega wyczyn... Duuuuża jestem...
Ty to wszystkich musisz obczaić 👁Chmmmmmm, no taka jestem ciekawa jak wyglądasz.....Bo wiem, że kobitki często lubią przesadzać jeśli chodzi o opisywanie siebie samej. Dasz fotę?
. Może być na priva
![]()