Anio0lek
Fanka BB :)
No właśnie nie wiem czemu tak jest napisaneHmmm dziwne jak to nie trzeba ? Nasz lekarz powiedział że gdyby u mnie było ok wszystko A z nasieniem cos nie tak to też wskazanie.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie wiem czemu tak jest napisaneHmmm dziwne jak to nie trzeba ? Nasz lekarz powiedział że gdyby u mnie było ok wszystko A z nasieniem cos nie tak to też wskazanie.![]()
A długo się staracie?No właśnie nie wiem czemu tak jest napisaneu Nas jest też tak, że ja mam dziecko i mój partner też ale z innych związków, a razem Nam nie wychodzi
![]()
Mam jeszcze do Was pytanie. Bo ja miałam IUI na naturalnym cyklu nie dostałam zastrzyku leków nic ani przed ani po [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] czy tak też jest ok. Oczywiście zaczęłam czytać różne wywody i włączylo mi się myślenie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Lekarz mówił że pęcherzyki I Endo super do tego badania z krwi robione w środę I piątek (dzień inseminacji) opisał że wszystko pięknie rosnieJeśli miewasz własną owulację i ładne Endo to nie było potrzeby żeby cię faszerować lekami[emoji846] jak przebiegały monitoringi jakie były pęcherzyki?
Powiem tak z ta ciąża jest jak z loteriaNo właśnie nie wiem czemu tak jest napisaneu Nas jest też tak, że ja mam dziecko i mój partner też ale z innych związków, a razem Nam nie wychodzi
![]()
Lekarz mówił że pęcherzyki I Endo super do tego badania z krwi robione w środę I piątek (dzień inseminacji) opisał że wszystko pięknie rosnie [emoji846] Myslalm że zastrzyk to podstawa [emoji17] I się wystraszyłam [emoji17]
Nie kieruj się innymi wypowiedziami, bo każdy przypadek jest inny i to lekarz prowadzący wie najlepiej jak postępowaćMam jeszcze do Was pytanie. Bo ja miałam IUI na naturalnym cyklu nie dostałam zastrzyku leków nic ani przed ani poczy tak też jest ok. Oczywiście zaczęłam czytać różne wywody i włączylo mi się myślenie
![]()
Dokładnie, totalna loteria. Ja miałam pierwszą inseminacja akurat w momencie pękania pęcherzyka więc moment idealny, badania hormonów ok, endometrium super i nic z tego nie wyszło. Czasami to niczyja wina, tak po prostu jest. Ale warto się zbadaćPowiem tak z ta ciąża jest jak z loteriatzn pewnie nie u wszystkich Ale jak słyszę to coraz częściej wygrany los
u nas też niby wszystkie badania super A tu nic I w końcu wyszlo że śluz nie taki. Pamiętaj że z zachodzeniem w ciążę czy też plodnoscia jest jak z alergią nie masz jej A za tydzień jesteś uczulona. Więc mimo że Ty masz dzieciątko i on mogło coś się zadziac dlatego warto to sprawdzić. A może być równie dobrze tak że wszystko jest ok tylko jak się bardzo chce to niestety nie przychodzi to tak łatwo
![]()