Zazdrość jest dobra pokazuje nam, ze coś co ona ma jest dla Ciebie ważne. Zazdrości nie należy się wstydzić to ludzkie. Zazdrość a zawiść to dwie różne rzeczy. Trudno Ci się na to patrzy bo tego pragniesz a nie masz i czujesz ból. Ale złe jej nie życzysz. Wiele osób w tej sytuacji czułoby jak Ty. Ja się czułam nie rozumiana przez przyjaciółkę. Ale to inna historia:-) Poza tym JA to nie tylko moje emocje:-) może doświadczysz duzo nieprzyjemnych emocji podczas tego spotkania, ale może będzie warto. I to was zbliży ;-) Ja tak to widzę, ale może się mylę.Cześć Dziewczyny!
@Joko86 @Ania.Wiosenka za mega zaj***stą betę!
@fredka84 Powodzenia w klonice, dawaj znaki jak jest i kiedy zielone światło do startu
@katherinnn zabieraj kropeczka w lepsze miejsce i niech się rozgości
@kolor nadzieji żeby transfer nadzedl tuż tuż![]()
![]()
Ja dziś walczę ze swoimi sprzecznymi uczuciami... Bo wciąż po tych dwóch nieudanych transferach oraz marnej perspektywie na najbliższy czas (zero kasy, zero zarodków) nie umiem wyrzucić z siebie żalu i smutku, a jednocześnie jestem na siebie wściekła bo nie umiem spotkać się z najlepszą przyjaciółką... Ona jest w 16tc a mnie aż skręca z zazdrości... i o to mam do siebie pretensje.... jak to pokonać?![]()
Ostatnia edycja: