• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja już 10 kg, q mam 27 TC.

Oby, jak mój facet zostanie bez pracy to na pewno nie damy rady ;/
Ja z mojego L4 nie opłaca przecież wszystkiego...
Ja też się martwię... Mój mąż pracuje w inżynierii lotniczej, robi zlecenia dla Rolls Royce, a RR jest w trakcie zwalniania masy ludzi, więc firmy podwykonawcze też ucierpia. Paru pracownikow od niego juz zwolniono. Nie jest dobrze:/

Ja też się martwię... Mój mąż pracuje w inżynierii lotniczej, robi zlecenia dla Rolls Royce, a RR jest w trakcie zwalniania masy ludzi, więc firmy podwykonawcze też ucierpia. Paru pracownikow od niego juz zwolniono. Nie jest dobrze:/
Mój ma własną firmę, ale pracuje w budowlance, wiadomo że jak ludzie potrąca pracę to nikt nie będzie domu budował ;/

reklama
Mój ma własną firmę, ale pracuje w budowlance, wiadomo że jak ludzie potrąca pracę to nikt nie będzie domu budował ;/
Mój szwagier ma swoją firmę budowlaną i narazie nie narzeka na brak zleceń, w sumie umowy podpisuje z góry, więc to są zlecenia sprzed kilku miesięcy, a w trakcie realizacji. Budują nie tylko domy, ale co będzie potem, to się okaże...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry