Trzymaj sięJa już chyba po wszystkim. Jednak dopiero teraz... Ale jestem pewna na 99%.. Udało się samoczynnie... Ból jest ogromny.... Psychiczny i fizyczny... Właśnie miałam teleporade z lekarzem i za tydzień mam mieć wizytę nawet jak nie przestanę krwawić
![]()
reklama
a morfologia?A więc tak:
Ostatnie wyniki
Bardzo dobrze ruszające sie: 0
Dobrze ruszające się: 24
Słabo poruszające się: 0
Nieruszajace sie: 76
Motiliteit densiteit: 25.90
Ilość motiele przed capacitatie: 163.1700
Morfologia:
Tygerberg strict criteria: 2 (3)
Niektóre słowa ciężko mi przetłumaczyć
bzzz1
Fanka BB :)
Morfologia to jest właśnie 2 (3)a morfologia?
Nie wiem co ten wynik oznacza
bzzz1
A poprzedni wynik morfologi to była sama dwójka bez tej trójki w nawiasachMorfologia to jest właśnie 2 (3)
Nie wiem co ten wynik oznacza
Hej dziewczynki, ja jutro do doktora Sydora się wybieram i mam już wyniki moich badań. Allo-mlr wzrosło mi do 25,2 % ( wcześniej miałam 14%), komórki Nk miałam 6,5 % bardzo nisko - teraz mam 20% ( za wysoko wiec pewnie któryś z tych wyników jest zły? ) a profil cytokinowy...bardzo wysoki interferon gamma norma do 1044, ja mam 4423, TNF alfa norma do 1376,6 ja mam 7421...interleukina 5 za nisko, norma od 20, ja mam 10...może wiecie na co mam się przygotować?? 
Przyznam że nie do końca rozumiem te wynikiA poprzedni wynik morfologi to była sama dwójka bez tej trójki w nawiasach
tzn okresleniamój miał ruch postepowy, całkowity, koncetracje, całkowita ilość plemników itd.
KarolaJ
Trzymaj sie[emoji8] dobrze Cię rozumie
Ja już chyba po wszystkim. Jednak dopiero teraz... Ale jestem pewna na 99%[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24].. Udało się samoczynnie... Ból jest ogromny.... Psychiczny i fizyczny... Właśnie miałam teleporade z lekarzem i za tydzień mam mieć wizytę nawet jak nie przestanę krwawić [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
bzzz1
Objętość 6,3Przyznam że nie do końca rozumiem te wynikitzn okreslenia
mój miał ruch postepowy, całkowity, koncetracje, całkowita ilość plemników itd.
Lepkość mniejsza niż 2
Plemniki 108 większe niż 20
Plemniki 680 większe niż 40
Gęstośc poruszania się 25.90
Całkowita ilość (tak mi się wydaje) 163.1700
reklama
annemarie
Dziewczyny, im dalej w las tym gorzej [emoji24]
Co oznacza kir AA ?
Jakoś to można oszukać? Czytam o acofilu. Co on daje?
Przestaje mieć nadzieję że kiedykolwiek się uda
Tutaj jest to dosyc logicznie opisane
Polimorfizm genów KIR i HLA-C - wpÅyw na powikÅania ciÄży i nieudane próby in vitro - Gyncentrum
Interakcje zachodzÄce miÄdzy receptorami KIR kobiecych komórek NK znajdujÄcych siÄ w macicy, a czÄsteczkami HLA-C, wystÄpujÄcymi na powierzchni komórek zarodkowych, sÄ ważne podczas implantacji zarodka.
www.gyncentrum.pl
Podziel się: