A masz śluz typowo płodny ? Bo jeśli nie to chyba śmiało możesz spróbować. To podobno oznaką, że organizm jest przygotowany dziewczynkowo. Ja np. próbowałam kilkanaście godzin przed owu, ale nie miałam płodnego.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz śluz typowo płodny ? Bo jeśli nie to chyba śmiało możesz spróbować. To podobno oznaką, że organizm jest przygotowany dziewczynkowo. Ja np. próbowałam kilkanaście godzin przed owu, ale nie miałam płodnego.
Dziś czytałam posty Piranhi i tam były informacje, że podobno jak jest śluz płodny, nawet o niskim pH to szanse na chłopca są spore. Jeżeli bardzo Ci zależy to może Sudafed w tabletkach godzinkę przed staraniami na zmianę śluzu. Zauważyłam, że sporo osób było zadowolonych z efektów i Magic też stosowała z tego co pamiętam.Nie bardzo, jest taki pół na pół. Jakby ból podbrzusza ustal, a jeszcze dziś był.
To am chłopca czy dziewczynkę ten sudafed?Dziś czytałam posty Piranhi i tam były informacje, że podobno jak jest śluz płodny, nawet o niskim pH to szanse na chłopca są spore. Jeżeli bardzo Ci zależy to może Sudafed w tabletkach godzinkę przed staraniami na zmianę śluzu. Zauważyłam, że sporo osób było zadowolonych z efektów i Magic też stosowała z tego co pamiętam.
Na dziewczynkę. Wysusza śluz płodny. Godzinkę, dwie przed staraniami, chociaż dużo osób bierze aż do owulacji.To am chłopca czy dziewczynkę ten sudafed?
Na dziewczynkę. Wysusza śluz płodny. Godzinkę, dwie przed staraniami, chociaż dużo osób bierze aż do owulacji.
Gdybym to jeszcze miała,Dziś czytałam posty Piranhi i tam były informacje, że podobno jak jest śluz płodny, nawet o niskim pH to szanse na chłopca są spore. Jeżeli bardzo Ci zależy to może Sudafed w tabletkach godzinkę przed staraniami na zmianę śluzu. Zauważyłam, że sporo osób było zadowolonych z efektów i Magic też stosowała z tego co pamiętam.
Gdybym to jeszcze miała,[emoji20]
Jestem na, weekend na campingu w lesie [emoji4]przyjechaliśmy tak odskocznia od miasta [emoji4] mam przy sobie jedynie sylk, dam parę kropelek przed starankami[emoji848]
Sylk to zakwaszający preparat, lubrykant stosowany tuż przed staraniami. Niektóre dziewczyny używają go też po starankach gdy ph podskoczyA przypomnisz mi co to jest ten sylk i jak to się stosuje?
Gratulacje [emoji846] pracodawca nie może zwolnić ciężarnej kobiety. Ale zawsze dla pewności możesz najpierw iść do ginekologa by potwierdził ciążę, poprosić o zaświadczenie dla pracodawcy o ciąży i w tedy na 100% nie zwolni cię.Hej dziewczyny [emoji16] wracam po dłuższej nieobecności. Właśnie zrobiłam test tydzień po oczekiwaniu na @. Pozytywny jedna kreska mocna a druga tylko o trochę słabsza. Jestem bardzo szczęśliwa a zarazem trochę się obawiam dopiero miesiąc jestem w nowej pracy i obawiam się, że mnie zwolnią jak się dowiedzą [emoji53]
Mężowi planuję powiedzieć w jakiś wyjątkowy sposób - jak macie pomysły to z chęcią poczytam będziecie moją inspiracją. Rodzicom również powiem w jakiś nietypowy sposób i planuję wykorzystać do tego święta Bożego Narodzenia [emoji16]. Co do tabletek itd. które brałam na dziewczynkę to nie stosowałam ich regularnie, więc wszystko się okaże [emoji16]