JestemMama!
Fanka BB :)
Dziewczyny a mam takie pytanie w jakich jednostkach macie podane swoje bety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a mam takie pytanie w jakich jednostkach macie podane swoje bety?
TaaaaaKompletnie nie rozumiem, czemu to u Ciebie tak wszystko funkcjonuje... U mnie działa wszystko. Owszem, są teleporady ale z sensem, jak trzeba bardziej zbadać, to umawiają na wizytę.
A taka cena za ekstrakcję to jakiś kosmos... Nawet w Warszawie to jest górna cena meeeeega trudnego usunięcia.
A ile dziś miało endomedrium u Ciebie?? Mi ewidentnie się złuszcza więc już wiem że na 99%transfer się odbędzie [emoji3590]
6.11 – wizyta kwalifikacyjna przed transferem @Evela.6
Nasz kalendarzyku kochany i co tam dopuścili Cie w tym cyklu??
6.11 – pierwsza beta @kolor nadzieji
Eee były krechy to o bete się nie martwięnie doczytałam jeszcze wyniku ale dobiję do tego postu
Co za piękny wynik ! szacun
Ja ze strachu nie mogę i to mnie powstrzymuje[emoji4]
Kobitki to moje 2 cm szczęścia za tydzień robię Nifty pro, trzymajcie kciuki![]()
Daje dziewczynki znać[emoji16]
254,58 beta a progesteron 13 ale nim mam się nie martwić bo to mój naturalny.
Rozmawiałam już z lekarzem mam powtórzyć w poniedziałek i odrazu wypisał mi receptę na dalsze leki i dołożył duphaston[emoji846] mąż przeszczęśliwy bo lekarz ciążę potwierdził[emoji3059]
Ja czekam aż beta spadnie do 0 to mnie taki wynik nie cieszy [emoji85]
Mogę nawet numer podać do dentysty który sobie tyle liczyTaaaaa600 zł za usuniecie zeba
![]()
jeszcze sie z tym nie spotkałam a tez mieszkam w mniejszej miejscowosci powiatowej i ostatnio pisalam ze mialam usówana ósemke bardzo trudna - zaplacilam 150 zł
![]()
Pięknie gratulacje kochanaDaje dziewczynki znać[emoji16]
254,58 beta a progesteron 13 ale nim mam się nie martwić bo to mój naturalny.
Rozmawiałam już z lekarzem mam powtórzyć w poniedziałek i odrazu wypisał mi receptę na dalsze leki i dołożył duphaston[emoji846] mąż przeszczęśliwy bo lekarz ciążę potwierdził[emoji3059]