K
Katijah
Gość
Kiedy masz wizytę?Mam tak samo, ja wczoraj się podarowałam kamfora i nie czułam jej prawie ale pomogła bo nos się odkorkował i już z rana katar [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz wizytę?Mam tak samo, ja wczoraj się podarowałam kamfora i nie czułam jej prawie ale pomogła bo nos się odkorkował i już z rana katar [emoji3]
Ja chcę na pewno do końca roku przynajmniej pracować. Bardzo chciałabym ogarnąć sobie 100% pracę zdalna, na ten moment 3 dni jeżdżę do biura, ale z tym też poczekam przynajmniej do wizyty z serduszkiem. Bardzo nie chce się zdradzać wcześnie w pracy.Wybieracie się od razu na zwolnienie czy zamierzacie jeszcze trochę popracować? Ja chętnie skorzystam od razu ze zwolnienia, ponieważ mam kontakt z duża ilością ludzi, a w dzisiejszych, covidowych czasach lepiej dmuchać na zimne..
Wybieracie się od razu na zwolnienie czy zamierzacie jeszcze trochę popracować? Ja chętnie skorzystam od razu ze zwolnienia, ponieważ mam kontakt z duża ilością ludzi, a w dzisiejszych, covidowych czasach lepiej dmuchać na zimne..
W sobotę to będzie już 7+1 dziś 6+4 a HCG wynosi 16000Kiedy masz wizytę?
Zobacz załącznik 1199613
hej Mamuśkito i ja dołączam do Mamusiek lipcowych
wychodzi ok 15 lipca
tesy ze zdj robiony wczoraj
, dzisiaj rano beta hcg- 29,40 mIU/ml
![]()
![]()
Tak się zastanawiam, Wasze bety mają takie niskie wartości, a moja z wczoraj jest strasznie wysoka i różnica jest kolosalna. Różnica miedzy nami jest kilka dni, więc jakim cudem taka różnica w becie?
naprawdę brak objawów o niczym złym nie świadczy, a takie myślenie może ostro namieszać w głowieMnie tez martwi brak objawów. Karcę sama siebie, ze porównuje ta ciąże z moja pierwsza, ale ciężko nie myśleć o tym.![]()
Polecam Nawilżacz powietrza, mi pomógł a przy dziecku się przydaSłyszałam, że to normalny objaw. Może masc majerankowa do nosa?
lekko bym się zgarbiła wtedyMoże bliźniaki [emoji3059]