• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Szukałam tylko dla chłopca.
Na ostatnim USG lekarz prywatny pokazał siuraka obyło na 100%
A dzisiaj ta na NFZ nie widziała i pierwsze co to powiedziała dziewczyna 🤷
No jak widziałaś korniszona i to było na lepszym sprzęcie to pewnie chłopak ale powiem Ci że też bym się czuła skołowana... Słyszałam o przypadkach że z dziewuszki robił się chłopak ale odwrotnieto chyba nie.

Szukałam tylko dla chłopca.
Na ostatnim USG lekarz prywatny pokazał siuraka obyło na 100%
A dzisiaj ta na NFZ nie widziała i pierwsze co to powiedziała dziewczyna 🤷
Eee to bedzie chlopa😊 ja mam nadzieje, ze sie wreszcie dowiem na wizycie. W nastepna srode mam i znowu nie umiem sie doczekac:p zawsze jak jest drugi tydzien po wizycie to najchetniej juz bym szla-a wizyty mam co 3 tyg.

reklama
Klinika esculap w Bielsku-Bialej wrzuce link. Kiedys gdzies trafilam, ze jest kilka tych esculapow w Polsce, ale nie zaglebialam sie w temat, bo jestem ze Slaska. W tym konkretnym moja siostra miala 3porody, moja mama operacje ginekologiczna(ktorej nie chcieli jej zrobic w szpitalu panstwowym, bo miala wysokie cisnienie). Lekarz i chirurdzy naprawde z prawdziwego zdarzenia.
Mega tanio😱 słyszałam o kwotach rzędu 16 tysięcy zł. U nas położna odbierająca poród w domu kosztuje ok 4-5 tyś...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry