reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wasze wizyty monitoringi testowanie i aid[emoji123][emoji4]
Ja niestety zaczęłam się martwić o moje maleństwo ponieważ wczoraj zaczęłam krwawic. Co prawda było to jednorazowe krwawienie z niewielką ilością krwi ale jednak była to krew[emoji17] z tyłu głowy mam już myśli że to jednak początek końca mojego marzenia że za wcześnie się cieszyłam tym szczęściem i teraz będę to przeżywać bardziej[emoji20] gin mi kazał dołożyć progesteronu i czekać na czwartkową wizytę ale wątpię żeby miał mi coś pozytywnego do powiedzenia[emoji17] poprostu czuje że jest źle i że dobrego zakończenia nie będzie[emoji24]

Kiedyś przeczytałam coś mądrego, napisała to dziewczyna w ciąży po kilku poronieniach, a brzmiało to mniej więcej tak: „Ciesz się każdą chwilą, maleństwo to czuję. Żałuję, że we wcześniejszych ciążach jedyne co czuły moje dzieci to niepokój i strach. Teraz od początku staram się przekazywać mu tylko pozytywne emocje. Nawet jeśli jego życie będzie zbyt krótkie, to będę wiedzieć, że dostał ode wszystko co mogłam mu dać - miłość.”

Nie byłam w takiej sytuacji, ale te słowa strasznie utkwiły mi w pamięci. Stres na pewno nie pomaga, ale bądź dobrej myśli. ✊🏻😘

Bardzo mądre słowa dziękuję[emoji3590] staram się podchodzić do mojej sytuacji pozytywnie powtarzam sobie że będzie dobrze że niepotrzebnie się stresuje że takie jednorazowe krwawienie to napewno nic złego i napewno już się nie powtórzy i wszystko się ułoży tylko muszę być silna i się nie poddawać.
Kiedyś przeczytałam coś mądrego, napisała to dziewczyna w ciąży po kilku poronieniach, a brzmiało to mniej więcej tak: „Ciesz się każdą chwilą, maleństwo to czuję. Żałuję, że we wcześniejszych ciążach jedyne co czuły moje dzieci to niepokój i strach. Teraz od początku staram się przekazywać mu tylko pozytywne emocje. Nawet jeśli jego życie będzie zbyt krótkie, to będę wiedzieć, że dostał ode wszystko co mogłam mu dać - miłość.”

Nie byłam w takiej sytuacji, ale te słowa strasznie utkwiły mi w pamięci. Stres na pewno nie pomaga, ale bądź dobrej myśli. [emoji1307][emoji8]

Bardzo mądre słowa dziękuję[emoji3590] staram się podchodzić do mojej sytuacji pozytywnie powtarzam sobie że będzie dobrze że niepotrzebnie się stresuje że takie jednorazowe krwawienie to napewno nic złego i napewno już się nie powtórzy i wszystko się ułoży tylko muszę być silna i się nie poddawać.
Dokładnie. Bardzo dobre nastawienie masz🙂 wiadomo że nerwy są ale ważne żeby jakoś to opanować i się nie nakręcać. Wszystko będzie dobrze 😉

Ja tez krwawiłam w 1 ciąży. Teraz ma juz 7 lat :)

reklama
Do góry