• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Witaj u nas 😘
Musi być dobrze, ja zawsze powtarzam że człowiek dostaje tyle ile jest w stanie udźwignąć także na pewno wszystko będzie dobrze

Bóg nie zrzuci na nas więcej niż jesteśmy w stanie udźwignąć.
Widzę że kierujemy się tym samym mottem 😉

Dobra... to teraz z innej beczki
Kazda z nas pisze co jutro na obiad 😉
U mnie... krupnik i kopytka 😍

Właśnie też się zastanawiam i narazie nie mam żadnego pomysłu. Może podpatrze coś u Was 😁

reklama
@Kaarcia nie jedna a kilka dziewczyn podniosło temat przenoszenia informacji między wątkami. Tym bardziej, że dużo dziewczyn przyklasnelo tej jednej, czyli się z nią zgadzają. Co dla mnie było osobiście obrazliwe, bo poczułam się jak szpieg, bo pisze na 2 watkach. Poza tym dla mnie po prostu wygląda fatalnie, by najpierw napisac 'spokojnie dziewczyny, dołączycie z czasem do wątku prywatnego' po czym 'nie dołączycie, bo nie nadrobicie' albo 'nie dołączycie, bo my się tu już zgrałyśmy'. Trzeba było je od razu dołączyć i nie byłoby problemu. Pomyśl sobie co one by poczuły gdyby przeczytały to co było tam pisane, bo mi osobiście odechciało się tam jakkolwiek udzielać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry