Monika231
Zaangażowana w BB
Nie dziękujęWszystkim dziewczynom, które wybierają się dziś na wizyty samych cudownych widoków@Sarciasta @Monika231 @Pipi.lu @Gigi Tg Powodzenia!
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękujęWszystkim dziewczynom, które wybierają się dziś na wizyty samych cudownych widoków@Sarciasta @Monika231 @Pipi.lu @Gigi Tg Powodzenia!
![]()
pewnie tak bo to 1 wizytaHaha, to foto z wakacji piękny zachod slonca wtedy byl![]()
Powodzenia na wizycie, bedziesz miec robione usg? Ja sie obawialam, ze moja wizyta za wczesnie, bo w 6t2d, a chcialabym zobaczyc bijace serduszko![]()
ja mam na 11:20Nie dziękujęależ już się stresuję, a wizyta dopiero na 16,40
![]()
Ja sprawdzilam tylko przyrost po 48 godzinach. A reszte zostawilam tak jak ma byc.. dzis wizyta stres jest czuje w brzuchu ze mnie juz pomalu sciska ale jestem dobrej mysli , z " tym " u gory pogadalam sobie i zostawilam wszystko w rekach losu. Trzymaj sie bedzie dobrzeDziewczyny ja też dzisiaj 5+2 i jedyne co czuje to leciutko pobolewa mnie macica, bardziej jak szczypanie. Nie będę już świrować i chodzić na bety, szkoda mi na to czasu i nerwów. Nie zostaje mi nic innego niż czekać do wizyty ale to dopiero za tydzień. Na pewne rzeczy nie mamy już wpływu [emoji1745]
Powodzenia, i napisz koniecznie jak tamja mam na 11:20![]()
w pierwszej ciąży cały pierwszy trymestr krwawilam, plamilam, mialamba4dzo dokuczliwe mdłości ale z piersi właśnie też jakoś tak było, że raz bolały bardzo a raz wcale... chodzilam i je sciskalam żeby sprawdzić czy wszystko ok. Myśl pozytywnie, może wszystko jest dobrze. Każda ciąża jest inna każda kobieta inaczej przeżywa daną ciążę... ważne, żeby się samemu nie dolowac i zamartwiac. Wiem, Łatwo powiedzieć. Na pocieszenie mnie od rana bolą okolice jajników raz z jednej strony raz z drugiej...Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacjaDziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie
Jak u Was z tymi objawami są były ?
rozbawilam się tym.stwierdzeniem.Myślę, że wszystkie co narzekamy na brak objawów jeszcze pożałujemy tych słów![]()
gratuluję i trzymam.kciukiWitam, test pozytywny zrobiony 13 w piatek, w sierpniu poronilam w 12 tc. Teraz bedzie dobrze musi byctermin wyliczylam na 21.07. Dopiero odkrylam ten temat, niepotrzebnie zakladalam swoj.
Troszke niepokoi mnie brak nabrzmialych i bolesnych piersi. Ostatnio to byl pierwszy znak ciazy, a teraz sa miekkie, zwyczajne. Czuje czasem lekkie klucia w brodawkach, bola moze minimalnie po boku. To dopiero 4t6d. Pozdrowienia dla wszystkich!!
U nas na Andrzeja się mówi Jędrek a mam już w domu trzech apostołów to niech będzie czwarty też apostoł albo Andrzej albo TadeuszTo już nie lepiej Jędrzej bo Jędrek to zdrobnienie?![]()