maartulka
Fanka BB :)
A ja muszę brać żelazo dodatkowo bo mi hemoglobina leci w dół@Ladybird1989 a czymś tłumaczyli to, że nie powinno być w składzie żelaza? Ja całą pierwszą ciąże i 1,5 roku karmienia brałam prenatal z żelazem, teraz też biorę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja muszę brać żelazo dodatkowo bo mi hemoglobina leci w dół@Ladybird1989 a czymś tłumaczyli to, że nie powinno być w składzie żelaza? Ja całą pierwszą ciąże i 1,5 roku karmienia brałam prenatal z żelazem, teraz też biorę.
No nie to ja się muszę tutaj odezwać, bo normalnie krew mnie zalewa dosłownie...wy macie do nas pretensje, że nie zostałyście dodane do prywatnego wątku, bo albo się nie wpisałyście na listę do prywatnego (ciężko uwierzyć w to, że można było jej nie zauważyć skoro była wałkowana kilka dni!! i nawet "duchy" się przez to nagle potrafiły ujawnić!) albo byłyście na tyle krótko aktywne, że siłą rzeczy nie zostałyście wprowadzone do grupy prywatnej, ponieważ jej założenie było jasne - są tam osoby, które się udzielają na bieżąco, które znamy i przed którymi możemy się bardziej otworzyć, bo na tym polega grupa zamknięta, a nie tylko na dodawaniu zdjęć brzuszków itp...Dokładnie! Szczerze mówiąc do głowy by mi nie przyszło, że naprawdę komuś w ogóle by się chciało "wynosić" jakieś informacje z takiego forum.
Dziewczyny z wątku prywatnego - same się podzieliłyście i odtrąciłyście nas, czyli te dziewczyny które udzielały się w mniejszym stopniu... nam wszystkim było po prostu po ludzku przykro bo sorry, ale po co był tworzony wątek "lista chętnych do forum zamkniętego" ? Po tym jak się wszystkie zgłosiłyśmy Wy dokonałyście swojej własnej selekcji osób , a teraz jak już stworzyłyśmy sobie drugi wątek i to po takim czasie (ja za chwilkę zaczynam 6 miesiąc ciąży) to wyczuwam tutaj jakieś dziwne "pretensje" :/
MniaaaaaamObawiam się że zaraz dziewczyny zaczną odchodzić z forum bo oczekują wsparcia a nie dodatkowych nerwów...
Martxx1 może to nie hamburger ale obiecalam sobie jesc zdrowiej, choć najchętniej to zjadłabym polską surowąZobacz załącznik 1202534
Kapusta kiszona zdrowa, jajko sadzone też zdrowe, a fryteczki pewnie pieczone w piekarnikuJa wstyd się przyznać ale właśnie zjadłam baaaaardzo niezdrowy obiadfrytki jajko sadzone i kapustę kiszoną do tego ... Mniam
![]()
Moje dziecię małe to mu trochę tłuszczu dostarczyłam.
Płci dalej nie wiem bo ładnie nam dupkę pokazałopewnie kolejna wstydliwa panna
![]()
Ja zrobiłam kapuśniaku ze swojej kapusty. Jak dla wojskabędziemy chyba tydzień go jeść. A dziecku pesto szpinakowe z indykiem i makaronem. Tylko "trochę" zbyt czosnkowe mi wyszło
![]()
Ja też, ale nue wiem, co na to moja Zosia, a to ona będzie jadłaOooo, kapuśniak też bym zjadła
Nie wiedziałam że coś może być zbyt czosnkoweJa czosnek uwielbiam, pod każdą postacią i w każdych ilościach
![]()