Evelyn1919
Fanka BB :)
36-38h- miałam 6 iui
A po ilu godzinach od zastrzyku pękał pęcherzyk u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po ilu godzinach od zastrzyku pękał pęcherzyk u Ciebie?
superile / plemniki się poprawiły po "Odrzywieniu ich u nas z 8.5 na 31
nie, nie wiemNo to faktycznie zupełnie inaczej jak w Polsce. Pod tym względem jednak przykładają się do monitoringu. Czyli tak naprawdę nie wiesz nawet ile masz pęcherzyków i jakie są duże?
Tak, jutro mam dzień @, więc z samego rana sprawdzamRozumiem. A czekasz z testem do dnia @?
Jestem po 2 inseminacji, mam wykupione 4 próby, bo korzystam z nasienia dawcy. Jeżeli po tych 4 próbach nic nie zaskoczy, będę szukać innych rozwiązań! Holenderki często przenoszą się do Niemiec lub Belgii, bo tam jest tak jak w Polsce. Pełen pakiet badań od razu, leki jeśli trzeba, monitorują cykle. Czytam również holenderskie fora dotyczące leczenia niepłodności.To ja bym zmieniła klinike bo ja miałam normalnie usg co 2 dni a jak było trzeba to i codziennie. W piątek, Świątek i niedzielę bez marudzenia. Po iui dostawałam progesteron. Nadmienię tylko ze u nas jest niepłodność idiopatyczna- wszystkie wyniki w normie.
nie, nie wiem
Tak, jutro mam dzień @, więc z samego rana sprawdzam
Jestem po 2 inseminacji, mam wykupione 4 próby, bo korzystam z nasienia dawcy. Jeżeli po tych 4 próbach nic nie zaskoczy, będę szukać innych rozwiązań! Holenderki często przenoszą się do Niemiec lub Belgii, bo tam jest tak jak w Polsce. Pełen pakiet badań od razu, leki jeśli trzeba, monitorują cykle. Czytam również holenderskie fora dotyczące leczenia niepłodności.
Trzymam kciukiu mnie tak jest. Mąz jest bezpłodny, jestem po 2 inseminacji. Jutro testuję, ale nie czuję niczego więc nastawiam się na negatyw![]()
To teraz czekamy i trzymamy kciuki za pozytywDziewczyny jestem po pierwszej inseminacji trzymajcie kciuki![]()
nie, nie wiem [emoji15][emoji1745]
Tak, jutro mam dzień @, więc z samego rana sprawdzam [emoji18]
Jestem po 2 inseminacji, mam wykupione 4 próby, bo korzystam z nasienia dawcy. Jeżeli po tych 4 próbach nic nie zaskoczy, będę szukać innych rozwiązań! Holenderki często przenoszą się do Niemiec lub Belgii, bo tam jest tak jak w Polsce. Pełen pakiet badań od razu, leki jeśli trzeba, monitorują cykle. Czytam również holenderskie fora dotyczące leczenia niepłodności.