reklama
Dokładnie musi być dobrze, innej opcji nie bierzemy pod uwagęBardzo podobnej tyle że u mnie to było 2 lata, beta wynosiła ok 6000 i spadała. To też nasz 1 cykl starań od długiego czasu i się udało![]()
Będzie dobrze! Musi być ❤

SuperDziewczyny, miałam już wizytę, wszystko super, 6 tydzień i było widać jak serduszko już bije![]()

claudii
Fanka BB :)
Robię, ale niepełne. Może pomogę, pisz [emoji6]
Kadry tez robisz? Bo mam pytanie
K
Katijah
Gość
GratulujęDziewczyny, miałam już wizytę, wszystko super, 6 tydzień i było widać jak serduszko już bije ❤
K
Katijah
Gość
Cześć dziewczyny.
Jakie ja dziś sny miałam o zębach
Jakie ja dziś sny miałam o zębach

claudii
Fanka BB :)
Hej, mi się dzisiaj śniło, że ktoś mi się wkrada do domu. Było to tak realistyczne, że się obudziłam i zastanawiałam czy to prawda [emoji28] i serio słyszałam jakieś odgłosy a to mój kot przesuwał swoją miskę z żarciem [emoji2360] oczywiście już nie zasnęłam...
Cześć dziewczyny.
Jakie ja dziś sny miałam o zębach [emoji85]
K
Katijah
Gość
Ja nadal nic..... Sprawdzam co chwilę piersi czy bolą no i boląCześć dziewczyny!
Ja dziś już mam zaliczone pierwsze poranne wymiotowanie
Akurat w jeden jedyny dzień w tygodniu w którym muszę jechać do firmy.

reklama
G
guest-1672688487
Gość
O ludu jak ja sie na wieczór zle czulam. Mąż kupil wedline ktora w końcu mi podeszla wiec mowie dawaj..
najpiere dwie kanapki o 18, pozniej o 20 mowie zrob mi jeszcze dwie. Jak mnie potem zlapaly mdlosci, to chyba tak to jeszcze nie mialam. W glowie mi sie w dodatku krecilo. Nie wiem czy to przez ta wedline
i scielo mnie tak z nog ze 21 a ja juz spalam, bez sil bylam.