Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
Ja z powiatu sredzkiego i chciałam w Strzelinie ale zamknęli dla covid 19. Teraz albo Wrocław trzebnica ewentualnie świdnica... Ale we Wrocławiu masówka jest.A skad jestes? Gdzie rodzisz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja z powiatu sredzkiego i chciałam w Strzelinie ale zamknęli dla covid 19. Teraz albo Wrocław trzebnica ewentualnie świdnica... Ale we Wrocławiu masówka jest.A skad jestes? Gdzie rodzisz?
A do Lubina maaz daleko? Ponoc tam tez fajna porodowka.Ja z powiatu sredzkiego i chciałam w Strzelinie ale zamknęli dla covid 19. Teraz albo Wrocław trzebnica ewentualnie świdnica... Ale we Wrocławiu masówka jest.
Trzymam kciukiDziś dziewczyny idę zobaczyć moje maleństwo! Trochę się stresuje, bo z pierwszą córką w tym okresie miałam już zagrożenie przedwczesnym porodem i szyjka mi się skracała... więc nie wiem czego mogę się spodziewać. No i dziś ta wizyta będzie dla mnie kluczowa. Czy mąż ma ubranka przynieść hurtem, czy powoli...
Aaaaa ale się cieszę że to dziś3majcie kciuki żeby dobrze przyrosla, a ja tymczasem idę się szykować
![]()
Niech maz kupuje bo on to jeszcze nic nie kupil tylko wszystko jaNo tak od tego są mężowie by pomagać haha nosidełka kupiłaś? To najważniejsze i ubranie na wyjście![]()
Trzymamy kciukiDziś dziewczyny idę zobaczyć moje maleństwo! Trochę się stresuje, bo z pierwszą córką w tym okresie miałam już zagrożenie przedwczesnym porodem i szyjka mi się skracała... więc nie wiem czego mogę się spodziewać. No i dziś ta wizyta będzie dla mnie kluczowa. Czy mąż ma ubranka przynieść hurtem, czy powoli...![]()
Aaaaa ale się cieszę że to dziś3majcie kciuki żeby dobrze przyrosla, a ja tymczasem idę się szykować
![]()
Ponad godzina jazdy.A do Lubina maaz daleko? Ponoc tam tez fajna porodowka.
Dziewczyny co kupujecie do wózków?