Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeMoja mama już wie, bo wiem że nie ukrylabym przed nią nawet jakby było źle, chciałabym żeby wiedziała. Reszta pewnie dowie się za 2 tyg na naszym ślubie![]()
Super gratulujęJa dzis poinformowalam. I tak by się dowiedzieli nawet jakby coś złego sie stalo, nie umiałabym udawac ze wszystko jest ok.
Jestem juz po wizycie, widzialam serduszko![]()
DziękujęGratulacje![]()
Wszystkiego najwspanialszego![]()
Ooo, jak fajnieJa też![]()
Napewno 23 lata temu duphaston istniał, podtrzymywanie ciąży, zapobieganie przedwczesnej czynności macicy itd również było możliwe, wcześniej za czasów naszych babć medycyna na tyle rozwinięta nie była, poronienia były ale nie mówiło się o nich. Nie było l4 dla ciezarnych, pracowały w polu czy tak jak mówisz w sklepie i żyły i ciąże miały się dobrze, tyle że nie wszystkie. Poronień w tych czasach nie jest więcej, po prostu więcej się o nich mówi. ☺
U mnie to samo, caly czas mokroMnie zastanawiaja te uplawy.. niby to normalne fizjologiczne zjawisko.. ale czy tylko ja to mam?
EkstraKiedy informujecie rodzinę? W sensie chodzi mi o rodziców ? Bo ja to bym zaczekała, ale mój M mowi ze rodzice muszą wiedzieć, nie ważne co będzie... sama nie wiem![]()
z jednej strony tak sobie mysle.. a jak kobiety sobie radzily kiedys bez tych wszystkich lekow i badan [emoji848] Moja mama do 8 mirsiaca ciazy z bratem pracowala w nocnym sklepie [emoji1787] fakt bylo to 23 lata temu .. Teraz takie czasy ze tyle poronien ? Czy kiedys tez tak bylo? Caly czas sie zastanawiam jak to wszystko teraz dziala .. dziwnie im idziemy do przodu tym wiecej stresu nerwow..