bazylia128
Fanka BB :)
Ej ta fontanna to 200 zl kosztowala taka malaNa pewno kogo na to stać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej ta fontanna to 200 zl kosztowala taka malaNa pewno kogo na to stać![]()
a moge ci wyslac te wyniki?1% to kiepsko.
16 % ruchliwość to połowa normy, wg moich informacji norma A+B to 32%.
Jaka ilość plemników/ml i w całym ejakulacie?
Jeśli ma leukocyty pow. 1 mln (chyba. Jak się mylę to proszę poprawić) to powinien zrobić posiew nasienia i dobrać antybiotyk. Wtedy pH nasienia również odbiega od normy. Antybiotykoterapia powinna pomoc [emoji4]
hehehehehehhe no my daleko do siebie chyba nie mamyDobra bazylka kuruj się tam bo nie wiem jak reszta ale ja tam idę na tą fontannową rozkosz![]()
Pewniea moge ci wyslac te wyniki?
Ja sie kompletnie na tym nie znam - a ona jest tak zalamana ze traktuje to jak wyrok bo na i n vitro ich raczej nie bedzie stac ;(
Mi zapisali na NFZ jeszcze USG w 3 trymestrze to będzie jakoś 31 tydzień
Ja jak poszłam do lekarza i powiedziałam, że chciałabym sprawdzić przezierność w 11tc bo coś mi tam nie pasuje to sprawdził, ale powiedział nie już Pani przestanie czytać dr Google, fora ciążowe i przestanie analizować usg a jak tak Pani lubi usg to zapraszam na wykłady i szkolenia o USG prenatalnymDo tego poubieralam sie jak glupia wczoraj do spania. Zalozylam normalne skarpetki i welniane skarpety zrobione przez moja babcie. Rano myslalam ze sie zapalePoszlam szybko pod prysznic bo w zyciu mi tak stopy nie smierdzialy
Ale tylo stopy heheheh oczywiscie wygooglowalam ze smierdzace stopy to objawy covidu - @fredka84 kazala hehehehe oczywiscie zart
Mam zakaz czytania googla do odwolania
![]()
Ilość w normie, mała próbka, stresował się? To jego pierwsze badanie nasienia?Popatrzcie na te wyniki - ona byla u Guzowskiego w Gameta i kazal im zrobic to badanie - jest tak zalamana ze juz nawet nie chce do niego z tym jechac. Moze jakos to poprawic?
Ja sie ciagle dopytywalam lekarz przed usg prenatalnymi czy nie widzi jakis obrzekow u dzieckaJa jak poszłam do lekarza i powiedziałam, że chciałabym sprawdzić przezierność w 11tc bo coś mi tam nie pasuje to sprawdził, ale powiedział nie już Pani przestanie czytać dr Google, fora ciążowe i przestanie analizować usg a jak tak Pani lubi usg to zapraszam na wykłady i szkolenia o USG prenatalnymoczywiście tydzień później byłam na pełnym usg prenatalnym u jego szefa
a teraz znów to samo, kilka razy pytałam lekarza czy aby napewno to normalne że dziecko może mieć pusty żołądek to aż nie wytrzymał i powiedział, że żałuje że mi powiedział o tym. Jak powiedziałam mężowi, że muszę iść do innego i sprawdzić to powiedział, że już mi na głowę pada
Więc mam ciążowego schiza.