reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czy u Was również to się sprawdziło?:-)
Zobacz załącznik 1206037
Czytałam to tylko nie ma oryginalnej treści bardziej w tych badaniach chodziło o spadek tsh w 1 trymestrze mi z chłopakami spadło tak 1. Przed ciąża 2.5 w 1 trymestrze 2.25 z drugim przed ciąża 2.25 w 1 trymestrze 1.8 a teraz przed ciąża 1.77 a w 8tc 0.4 także duży spadek zobaczymy czy się potwierdzi 😍 i badania nie dotyczą kobiet na lekach podejrzewam jedynie jak zanotowały duży spadek to może tak

reklama
Czytałam to tylko nie ma oryginalnej treści bardziej w tych badaniach chodziło o spadek tsh w 1 trymestrze mi z chłopakami spadło tak 1. Przed ciąża 2.5 w 1 trymestrze 2.25 z drugim przed ciąża 2.25 w 1 trymestrze 1.8 a teraz przed ciąża 1.77 a w 8tc 0.4 także duży spadek zobaczymy czy się potwierdzi 😍 i badania nie dotyczą kobiet na lekach podejrzewam jedynie jak zanotowały duży spadek to może tak
Być może, to akurat traktuje z przymrużeniem oka😊, ale wszystkie czynniki składają się na określoną plec, więc może i jakieś tam znaczenie ma w stosunku do chorych na tarczyce;-).
Widzę Magic_87, że jesteś w temacie. Rozumiem, że dzialalas na dziewczynkę?🥰

Ooo tak, pomadka to bardzo ważna rzecz 😂 ogólnie ja uwielbiam ubrania dla dzieci, ale mając 2 córki to mogłabym zbankrutować 😂 więc proszę o rady na płeć męską :)
Ja mam córkę i 2 synkow. Ostatni z Nich był robiony na ,,córke"😏, więc nie umiem odpowiedzieć, jak planuje się plec męska 😂 A co do żeńskiej, to również zachodzą w głowę, jak Ona powstała😀😉

no jak nie mieszka pod Twoim serduszkiem dziewczynka to przestane wierzyc w jakiekolwiek mozliwosci wplyniecia na plec ;)

Boszsz.... Bije się z myślami okropnie. Wewnętrznie chce tego 3go dziecka, mój mąż też. Chłopcy zapowiadają, że chcą mieć małego brata [emoji2960] ale...jak Wy się zapatrujecie na obecną sytuację? Na covida, sytuację na świecie, problemy gospodarcze i niepewne jutro? Ja się tylko o to boję... Ale mam już te 32 lata i z kolejnej strony jak nie teraz to kiedy...

Boszsz.... Bije się z myślami okropnie. Wewnętrznie chce tego 3go dziecka, mój mąż też. Chłopcy zapowiadają, że chcą mieć małego brata [emoji2960] ale...jak Wy się zapatrujecie na obecną sytuację? Na covida, sytuację na świecie, problemy gospodarcze i niepewne jutro? Ja się tylko o to boję... Ale mam już te 32 lata i z kolejnej strony jak nie teraz to kiedy...
jakos nie boje sie. mysle, ze w rodzinie sila :D. Zawsze chcialam miec ja duza :) Bardziej obawiam sie moich emocji jesli 3 dzieciatko byloby chlopcem. Kocham synow na zaboj ale no wlasnie brakuje tej wisienki :)

Bebaby, córka była pierwsza, a ja zachodząc w ciążę myślałam o tym by zajść, a reszta niewazna;-). I dlatego nie pamiętam, jak z nią zaszlam...🙊, z kolei planowałam, jako trzecie dziecko, drugą córkę, to wyszedł synek;-)
Mama_malarka, rozumiem Twoje obawy, myślę, że połowa z forum ma takie, jednak uważam rowniez, że w rodzinie sila:-)). Obstawiasz jakaś konkretna plec?😀

reklama
Do góry