asia333podlasie
Fanka BB :)
No a jak urodzisz te drugie jak jest miednica? Kurw... Co za szpital. Dzwoń do swojego lekarza który mówił że masz CC konsultuj sieChca bym rodzila sama bo 1 jest glowa to pierwsze a drugie miednica mam 5 cm rozwarcia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No a jak urodzisz te drugie jak jest miednica? Kurw... Co za szpital. Dzwoń do swojego lekarza który mówił że masz CC konsultuj sieChca bym rodzila sama bo 1 jest glowa to pierwsze a drugie miednica mam 5 cm rozwarcia
Ja też . Jedno rozumiem urodzi wyjdzie te co główka a te drugie co ? Będą obracac recznie?Nie wierzę że takie cyrki w szpitalu robią..
A pewnie porodu rodzinnego nie ma co? Mąż nawet na te 2 godz wejść nie może? By zrobił tam raban itdChca bym rodzila sama bo 1 jest glowa to pierwsze a drugie miednica mam 5 cm rozwarcia
A Ty nie miałaś skierowania do szpitala i wpisane CC albo w kartę ciążowa? Wtedy nie powinni podważać tegoChca bym rodzila sama bo 1 jest glowa to pierwsze a drugie miednica mam 5 cm rozwarcia
Lekarz nic nie zdążył ale jest decyzja sytuacja jest taka 0.5 cm szyjki 5 cm rozwarcia moze pani jesc i brac leki poniewaz damy pani kroplowke na skurcze i sterydyA Ty nie miałaś skierowania do szpitala i wpisane CC albo w kartę ciążowa? Wtedy nie powinni podważać tego
Ja bym i tak na jego miejscu raban zrobiła, zgłosiła to, no cokolwiek. Przecież nie da się urodzić dziecka ułożonego miednicowo...A pewnie porodu rodzinnego nie ma co? Mąż nawet na te 2 godz wejść nie może? By zrobił tam raban itd
Rychło wczasLekarz nic nie zdążył ale jest decyzja sytuacja jest taka 0.5 cm szyjki 5 cm rozwarcia moze pani jesc i brac leki poniewaz damy pani kroplowke na skurcze i sterydy
Kiedy ?oksytocyna na prowokacje,czy kroplowka p/skurczowa?Lekarz nic nie zdążył ale jest decyzja sytuacja jest taka 0.5 cm szyjki 5 cm rozwarcia moze pani jesc i brac leki poniewaz damy pani kroplowke na skurcze i sterydy
Pompa na zatrzymanie skurczyKiedy ?oksytocyna na prowokacje,czy kroplowka p/skurczowa?