Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Paracetamol jedynie jak chodzi o farmaklogie. Mi przeszło z czasem samo. Podobno dobrze basen dziala no ale teraz....Rwa kulszowa. Ma może któraś z tym problem? Jak sobie radzicie? Złapalo mnie wczoraj i nie chcę puścić. Jutro zadzwonię do lekarza ale muszę jakoś noc przetrwać
To zdrowia dla synka i obys nic nie zlapala od niego.A u nas ospa wietrzna syna 5 lat przechodzi wlasnie![]()
Pozostaje być dzielną, może jutro zapadną jakieś decyzje, ten twój szpital jest dziwny, ale na złość tego nie robią, myślę, że chcą chociaż trochę przeciągnąć żeby sterydy dały efekty. Tak czy inaczej współczuję i mam nadzieję, że będzie wszystko ok.Nie i byl obchod pow ze jesli by wody odeszły to wtedy mi zrobia cc ale czekamy
Jest tylko czekamy czy przejdzie czy nie ..kiedys to wroci i znow bd ból..i musze tu zostac z tym paskudnym zarciem itp kto wie ile..Pozostaje być dzielną, może jutro zapadną jakieś decyzje, ten twój szpital jest dziwny, ale na złość tego nie robią, myślę, że chcą chociaż trochę przeciągnąć żeby sterydy dały efekty. Tak czy inaczej współczuję i mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Daj znać po obchodzie. Może zapadną jakieś decyzje. Trzymam kciuki!Jest tylko czekamy czy przejdzie czy nie ..kiedys to wroci i znow bd ból..i musze tu zostac z tym paskudnym zarciem itp kto wie ile..
Ta zapadly sprawdza przeplywy ciekawe jak z ta pompa mam isc i dalej lezecDaj znać po obchodzie. Może zapadną jakieś decyzje. Trzymam kciuki!
Byl obchod?Ta zapadly sprawdza przeplywy ciekawe jak z ta pompa mam isc i dalej lezec
No byl teraz i nic nie pow lekarz tylko ze spr przsplywy i tyle wyszedłByl obchod?