• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Trzeba dać radę nosisz pod sercem dwoje dzieci i robisz to dla nich dla pocieszenia leżałam w szpitalu 4 tyg przed porodem i dałam radę bo to jest najważniejszy cel.
A mialas juz dzieci w domu?.bo to tez jest różnica lekarze mowia ze jak beda mialy sie ur to beda i zadna sila tego nie zatrzyma.na ktg skurcze ciagle powtarzaja ja juz itak duzo sie nacierpialam i boje sie tez o nie moj organizm juz sie buntuje obciazeniem to 3 tez wcale tu nie pomaga

reklama
A mialas juz dzieci w domu?.bo to tez jest różnica lekarze mowia ze jak beda mialy sie ur to beda i zadna sila tego nie zatrzyma.na ktg skurcze ciagle powtarzaja ja juz itak duzo sie nacierpialam i boje sie tez o nie moj organizm juz sie buntuje obciazeniem to 3 tez wcale tu nie pomaga
Oczywiscie syna 4 latka w obydwuch ciążach spędziłam 4 tyg w szpitalu. Teraz leżałam 2 tyg z tą samą choroba co w poprzednich i zanosiło się że będę leżeć aż do rozwiązania zrobiłabym wszystko co mi każą dla dobra dziecka. Były dni że wyłam do poduszki ale się opanowałam bo stwierdziłam że wiedzą co robią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry