reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2021

Dzień dobry. Co prawda jestem kwietniówka 2021 ,ale póki nie na ty jeszcze nikogo zapraszam do nas na kwietniowki dopóki jeszcze majówek brak 😉
Dziewczyny proszę o pomoc 🙏🏼 być może wątek ten się tu przewijał setki razy, dlatego nie bądźcie złe że to pytanie pada być może któryś raz... Otwórz ostatnią miesiączkę miałam 21.08 trwała 6 dni. 27.08 seks '' do końca '' następnie kolejny seks 12.09 również do końca i to dwa razy w ciągu dnia... Dodam, że miesiączki mam nieregularne.. Kiedy doszło do zapłodnienia? Bo już się pogubiłam w tym liczeniu... Termin z usg mam na 10 czerwca.

reklama
Cześć 🙂 forum czytam od momentu jak się dowiedziałam o ciąży i w końcu postanowiłam się udzielić, dzisiaj jest 17+4 z usg, we wtorek dowiedzieliśmy się, że będzie chłopak 🥰 Też się zastanawiamy nad imieniem i na ostatnim usg również lekarz jeszcze nie podawał wagi.
Hej ;) witam w klubie "chłopaka" :D

Doradzcie mi. Mam 9 miesięczna córkę, spi z nami w lozku. Drugie zamierzam karmic piersia w nocy pewnie na łóżku. Ale we 4 się nie zamieścimy. Czy mam kupowac dostawke dla nowego bobo czy odłączyć scianke od lozeczka córki a jej kupic "normalne" łóżko dziecięce. Dodam, ze nieraz mala jest trzymana w lozeczku, bo albo sie bawi albo żeby nie raczkowala za mną. To musi mieć jakies swoje łóżko. Mam też w razie w łóżecZko turystyczne, ale na co dzień go nie używam.
Też będzie to moje pierwsze dziecko więc nie mam doświadczenia ale myślę, że pomału trzeba spróbować małą przestawić na łóżeczko 🙂 akurat masz jeszcze czas żeby to przemyśleć i wprowadzić w życie 🤗

Chociaż nie wychowałam jeszcze dziecka to uważam że im szybciej odzwyczaisz córeczkę od spania z Wami tym prościej i lepiej będzie dla Waszej czwórki l. Każdy kolejny miesiąc mała coraz bardziej przyzwyczaja do wspólnego spania . I potem może się skończyć jak u moich rodziców ze chyba do 4 roku życia usypiałam z mama a później tata przekładał mnie do siebie bo każdemu się serce krajało jak zaczynałam płakać 😂🤣

Tak się tylko wydaje 😆 co dziecko to inna historia ;)

Tak się tylko wydaje 😆 co dziecko to inna historia ;)
Oj tak, moja ma prawie 6 lat, a nadal zdarza jej się w nocy do nas zawędrować wracając z toalety :) moim problemem jest to, ze mam tak twardy sen, ze nie słyszę jak przychodzi i zazwyczaj rano jak się budzę dopiero orientuje się, ze jest z nami. Ciężko w tej sytuacji ja tego oduczyć :)

Doradzcie mi. Mam 9 miesięczna córkę, spi z nami w lozku. Drugie zamierzam karmic piersia w nocy pewnie na łóżku. Ale we 4 się nie zamieścimy. Czy mam kupowac dostawke dla nowego bobo czy odłączyć scianke od lozeczka córki a jej kupic "normalne" łóżko dziecięce. Dodam, ze nieraz mala jest trzymana w lozeczku, bo albo sie bawi albo żeby nie raczkowala za mną. To musi mieć jakies swoje łóżko. Mam też w razie w łóżecZko turystyczne, ale na co dzień go nie używam.
A jak karmisz córkę? Jest jeszcze na piersi? Jak nie, to można próbować z łóżeczkiem, co masz na myśli przez "normalne łóżko "?

reklama
Do góry