Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje [emoji846] Dużo zdrowia dla Was [emoji846] Który dokładnie był tydzień u Ciebie?Cześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
GratulujęCześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
No to gratulacje i zdrówkaCześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
GratulacjeCześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
Początek 36Gratulacje [emoji846] Dużo zdrowia dla Was [emoji846] Który dokładnie był tydzień u Ciebie?
A czemu zrobili Ci CC coś się działo ?Dziękuję, ja jutro pewnie wyjdę a mały musi jeszcze zostać
Białko w moczu rosło i miałam zle wyniki, bali się stanu przedrzucawkowego i postanowili załączyć ciążęA czemu zrobili Ci CC coś się działo ?