Angelika 26
Fanka BB :)
Ja trochę się bałam z początku jak czytałam, że kobiety mają tyle śluzu, że muszą zmieniać co chwilę wkładki, ale każda z nas jest inna i my należymy widocznie do tych bez śluzowych [emoji16]U mnie też praktycznie zero śluzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja trochę się bałam z początku jak czytałam, że kobiety mają tyle śluzu, że muszą zmieniać co chwilę wkładki, ale każda z nas jest inna i my należymy widocznie do tych bez śluzowych [emoji16]U mnie też praktycznie zero śluzu
Być może był w ukryciu hehe [emoji16]Może w środku w szyjce był ale nie na zewnątrz [emoji39][emoji2368]
Ja mam skierowanie na jedno i drugie i wydaje mi się że większość tak maDziewczyny drogie, czy badanie CMV cytomegalia robiłyście w dwóch oznaczeniach IgM i IgG ?
Bo mi Pani w laboratorium zrobiła tylko IgM twierdząc, że to wystarczy, a nie miałam tego wypisanego, że trzeba zrobić dwa oznaczenia i teraz się zastanawiam...
Robiłam oba.Dziewczyny drogie, czy badanie CMV cytomegalia robiłyście w dwóch oznaczeniach IgM i IgG ?
Bo mi Pani w laboratorium zrobiła tylko IgM twierdząc, że to wystarczy, a nie miałam tego wypisanego, że trzeba zrobić dwa oznaczenia i teraz się zastanawiam...
No właśnie czyli powinnam zrobić też i drugie tak czułam ehhh to czeka mnie kolejna wizyta w laboratorium :/Ja mam skierowanie na jedno i drugie i wydaje mi się że większość tak ma [emoji848]
I ja jednak pojadę i zrobię jeszcze te jedno oznaczenie :/Robiłam oba.
Ale co lekarz to inne podejście.
Mi też wyszły liczne bakterie, ale mój gin powiedziała ze starczy że z moczem trochę śluzu poszło do próbki i już. Nie dostałam skierowania na posiew ani powtorke badania [emoji1745]Zastanawiam się tylko od kiedy mam te bakterie skoro nie mam żadnych objawów :/
Aha czyli nie mam się pewnie czym martwić. Ja dziś zrobiłam posiew, bo pisałam do mojego gina i kazał, ale może bardziej dla mojego spokoju zlecił.Mi też wyszły liczne bakterie, ale mój gin powiedziała ze starczy że z moczem trochę śluzu poszło do próbki i już. Nie dostałam skierowania na posiew ani powtorke badania [emoji1745]
A czy wy wszystkie dostalyscie skierowania na toxo, cmv i różyczkę? Mój mi kazał zrobić tylko toxo, teraz miałam kolejna wizytę i nie kazał robić nic więcej. Powinnam się zmartwić? Czy po prostu co lekarz to opinia [emoji1745]
Miałam toxo i różyczkę.Mi też wyszły liczne bakterie, ale mój gin powiedziała ze starczy że z moczem trochę śluzu poszło do próbki i już. Nie dostałam skierowania na posiew ani powtorke badania![]()
A czy wy wszystkie dostalyscie skierowania na toxo, cmv i różyczkę? Mój mi kazał zrobić tylko toxo, teraz miałam kolejna wizytę i nie kazał robić nic więcej. Powinnam się zmartwić? Czy po prostu co lekarz to opinia![]()