Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak. Mam od kilku dni wieczorem bóle takie a'la miesiączkowe podbrzusza i trochę pleców na dole. Mam nadzieję, że to dlatego, że się wszystko przygotowuje a nie, że przedwczesny poród.... Właściwie to nie boli aż tak tylko uciska.Dziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Tak czasami w ciągu dnia. Macica chyba się ćwiczyDziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Ja nic takiego nie mam.Dziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Ja tak mam juz dosc dlugo bo od 28 tyg dlatego lezec, lezec, lezecDziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Miewam. Czasem też nie mogę uspokoić myśli czy coś się dzieje czy sobie po prostu macica ćwiczy albo... młodzież ćwiczy, a już miejsca nie maDziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Dziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
O jezu u mnie dramat zasypianie mi zajmuje mniej wiecej 2h i budze sie czesto i znow nie moge zasnac. Myslalam, ze teraz bede sie wysypiac bo pozniej bedzie ciezkoA jak dziewczyny spicie? Bo u mnie ciężko.