Lilka92
Fanka BB :)
Haha, Oki, jutro będzie 14 dpo więc wynik będzie pewnyTo dawaj pójdziesz pierwsza na odstrzał![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, Oki, jutro będzie 14 dpo więc wynik będzie pewnyTo dawaj pójdziesz pierwsza na odstrzał![]()
A jakie dostajesz zastrzyki? Z czego? Może akurat to nie pomaga i trzeba zmienić (chyba są dwa rodzaje?).Hej dziewczynyczy jest wśród Was ktoś kto zmaga się lub zmagał z pęcherzykami które nawet po zastrzykach na pęknięcie nie pękają? Wiecie czemu tak się dzieje?
O kurcze...a w 6 dniu jeszcze mam końcówkę @ja owu czuje wiec się w testy nie bawię, ale w poprzednim cyklu nie miałam śluzu, dosłownie susza. W tym zapowiada się podobnie... pilnuje bardzo picia, biorę 6 tabletek wiesiołka dziennie, ale mam już 6dc a nadal susza. Wiem ze na płodny za wcześnie, ale tam nie ma nic, a zawsze było. Już mam dosyć, kolejny cykl spisuje na straty. Do gina pójdę dopiero po nowym roku ale mam nadzieje, że potraktuje mnie poważnie, bo coś jest ewidentnie nie tak.
Też widziałam dużo sytuacji i wszystko robię prywatniejeszcze nie robiłam dopiero się zastanawiam to badanie to sono-HSG. Badanie drożności jajowodów. Jeśli będę robić to na pewno prywatnie, nie wiem czy na NFZ gdziekolwiek można by się tego doprosić... Nie chce urazić dziewczyn które korzystają z ginekologów na NFZ ale niestety ja z wizyt u ginekologa na NFZ mam niezbyt dobre doświadczenia... zawsze proszenie się o skierowanie na jakiekolwiek badania np układ krzepnięcia przy tabletkach anty, czy USG przy podejrzeniu endometriozy. Nie mówiąc o przestarzałym sprzęcie w większości przypadków....
Dostaję ovitrelle. Już tak 4 razy i nic :/A jakie dostajesz zastrzyki? Z czego? Może akurat to nie pomaga i trzeba zmienić (chyba są dwa rodzaje?).
Ja dziś mam pierwszą @ po lyzeczkowaniu Xd OMG ale moc
Moj lekarz widział moje wynikiJestem medycznym frikiem. Podobno są bardzo dobre i uwaga nie mam żadnej dysplazji. Lol. Powiedzial, że tak się czasem zdarza a wycinki były pobierane bardzo grube. Wiec cytologia zla, a po poglębionej diagnostyce ani śladu zmian. Podobno czasem tak sie zdarza a ja bede musiala po prostu robic czesciej cytologie. YYYYyyyy ... zapomnialam zapytac sie go jak to przeklada sie na moje starania bo oczywiscie musialam pitolic kocopoly nie zwiazane z tematem pod wplywem emocji.
Ai zapomnialam tez mam tylowzgiecie.