Wielka Mi :)
Fanka BB :)
@Zabulinka_86 mnie pies zawsze rano budzi jak stary w robocie wiec wstałam i zaczęłam robić żeby mieć z głowy
@aga.i.nieszka tak u nas ruskie i z kapustą i uszka też z kapustą a teściowa robi to samo a uszka z samymi grzybami.
O której zazwyczaj piesio robi Wam pobudkę? i o której wychodzicie z nim na spacerek po raz ostatni przed spankiem?

w tygodniu nie ma z tym problemu, bo oboje wstajemy do pracy w wolne dni czasem przetrzymamy ją do 7 czaaasem 8. Głównie chodzi o jedzenie, bo ona ma dzielone inaczej by zjadla wszystko co by było
 w tygodniu nie ma z tym problemu, bo oboje wstajemy do pracy w wolne dni czasem przetrzymamy ją do 7 czaaasem 8. Głównie chodzi o jedzenie, bo ona ma dzielone inaczej by zjadla wszystko co by było  a wieczorem to różnie między 18 a 20 ostatni spacer i jej spokojnie wystarcza.
 a wieczorem to różnie między 18 a 20 ostatni spacer i jej spokojnie wystarcza. 

Ukochana Pancia przyrządza takie pysznosci to slinka sama cieknie i ciagle chce sie jeść!
 Ukochana Pancia przyrządza takie pysznosci to slinka sama cieknie i ciagle chce sie jeść! 
 wie, ze weekend to weekend i trzeba sie wyspać!
 wie, ze weekend to weekend i trzeba sie wyspać! 

. Po 1h i po 2h ok.
. Po 1h i po 2h ok.