bazylia128
Fanka BB :)
Co u ciebie? Jak swieta? PojadłaśKochana nie poddawaj sie!
Modlę się za Ciebie i wierzę że prędzej czy później Ci sie uda![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co u ciebie? Jak swieta? PojadłaśKochana nie poddawaj sie!
Modlę się za Ciebie i wierzę że prędzej czy później Ci sie uda![]()
Aha i ja ze wzgledu na wysokie AMH i przez to podejrzenie PCOS bralam kilka miesiecy profertil i moj maz tez je bral chociaz nasienie bylo ok ale on jest dosc drogi i dziewczyny tutaj braly jakby jego sklad w kliku tabletkach zamiennychTo ja się podłączę do pytania poprzedniczki bo też zaczynam stymulację i chciałabym tych jajeczek mieć jak najwięcej
Dziękuje!U mnie @ 25 dc - raczej przed spodziewanym terminem.
A to DHEA Eljot podczas stymulacji można brać???Poprawa jakosci komorek nie jest taka prosta ale my tu bralysmy DHEA Eljot, Q10 i niektore z nas metformine - niby nie ma na to naukowych dowodow ze poprawiaja jakosc ale te ktore braly sa w ciazy lub maja juz swoje dzieciNapewno cukier i problemy z nim zwaizane obnizaja jakosc komorek wiec warto byloby sprawdzic jego poziom tj krzywa glukozowa - insulinowa
![]()
Wiesz co ze dziewczyny brały dokladnie DHEA eljot do i podczas stymulki - chyba do punkcji. Nic nie wiem o biosteronie ale DHEA naprawde dzialaloA to DHEA Eljot podczas stymulacji można brać???Bo znalazłam też coś takiego... "BIOSTERON" z tym że jak czytam ulotkę to jesr napisane że dla osób po 40... Ja wiem ze mi już bliżej niż dalej, bo jeszcze tylko 7,5 roku ale tak się zastanawiam czy to normalnie ligę brac i czy konsultować to z lekarzem...
Przepraszam za milion pytań
![]()
Ja bralam Eliota do 3 stymulacji,nie wiem czy to pomoglo...w kazdym razie bylo 12 komorek,10 sie zaplodnilo.A to DHEA Eljot podczas stymulacji można brać???Bo znalazłam też coś takiego... "BIOSTERON" z tym że jak czytam ulotkę to jesr napisane że dla osób po 40... Ja wiem ze mi już bliżej niż dalej, bo jeszcze tylko 7,5 roku ale tak się zastanawiam czy to normalnie ligę brac i czy konsultować to z lekarzem...
Przepraszam za milion pytań
![]()
Właśnie czytam leki które dostałam od "lekarza magika" dostałam to samo tylko w formie ziol i mam sobie napary z tego robić... Nie wykupywalam tego gdyż byłam pewna ze teraz się uda... Wierzyłam w to bardzo... Zamiast wykupić pół apteki jade po zioła w poniedziałek... Na pewno nie zaszkodzą... A mogą zawsze pomocWiesz co ze dziewczyny brały dokladnie DHEA eljot do i podczas stymulki - chyba do punkcji. Nic nie wiem o biosteronie ale DHEA naprawde dzialalo![]()