nieagatka
Fanka BB :)
Zaangazuj meza [emoji6]O to sprawdzę ten kanał. Ja też mam problemy z depilacja. Brzuch juz duuuuuuuzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaangazuj meza [emoji6]O to sprawdzę ten kanał. Ja też mam problemy z depilacja. Brzuch juz duuuuuuuzy
Jest tyle roznych progesteronow a wy sie tym podjezykowym katujecieja biorę luteine pod jezyk i ta mnie dobija , wymiotuje jak kot i to sie zaczeło od niedzieli a musze ja brac 3 razy dziennie . bo dopochwowo to mam lutinusa i to jest ok .
Nie kracz,jutro ja sikam ty robisz Bete.I obydwie w ciazy jestesmy,ok?Dokladnie, granica szaleństwa dobrze ujęteodpuszczę bo i tak wyjdzie negatyw
Ja też rzadko zaglądam bo przenioslam się na wątek marcowych mamusiekCześćmało tu zaglądam ostanio. U mnie wszystko dobrze. Czekam na kolejne usg lis koniec stycznia. Maluch się rusza coraz częściej i mocniej rozpycha
a ze mnie istny piechur
spaceruje. Już mam w grudniu 117 km w nogach
w listopadzie było 126 km. Dzięki temu nie tyje jakoś. A jak u Ciebie? Pozdrawiam Was wszystkie ciepło i serdecznie.
![]()
Zaangazuj meza [emoji6]
O to sprawdzę ten kanał. Ja też mam problemy z depilacja. Brzuch juz duuuuuuuzy
A niby tyle tych zastrzykow sie robiKiedy masz wizyte? Ja w poniedziałek. Mi jest słabo na sama myśl o zastrzykach![]()
No moj to chetny ale jak zacznie to bedzie to godzine robilZaangazuj meza [emoji6]
To malutko u mnie z jedna dziewczynką 10 kg juz stukneloJa też rzadko zaglądam bo przenioslam się na wątek marcowych mamusiek
U mnie samopoczucie zależy od dnia. Ja.glownie wypoczywam
Matko tyle km???? Podziwiam. Co do tycia przybralam 8 kg![]()
No pamietam ze mialas z tym problemJa tak samo nienawidzę zastrzyków![]()