Gonia0605
Fanka BB :)
Masz 100% przyrost... Złe przeczucia to ja mogę mieć...U mnie beta zwolniła, po 48h dzis 188, dwa dni temu 94.6 inny lab. Niestety mam złe przeczucia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz 100% przyrost... Złe przeczucia to ja mogę mieć...U mnie beta zwolniła, po 48h dzis 188, dwa dni temu 94.6 inny lab. Niestety mam złe przeczucia![]()
U mnie beta zwolniła, po 48h dzis 188, dwa dni temu 94.6 inny lab. Niestety mam złe przeczucia![]()
Przepraszam, nie jestem osobą wierzącą aby się modlić. Oceniam sytuacje po faktach i wynikach, wiara w cuda niestety zbyt często zawodzi. Ale na nic juz nie mam wpływu, zrobilam wszystko co się da, nic więcej nie zrobięKochana, staraj się myśleć pozytywnie, modlić sie i wierzyć... Mi to pomogło i jestem pewna ze gdybym mocno nie wierzyła to by sie nie udało.![]()
Przepraszam, nie jestem osobą wierzącą aby się modlić. Oceniam sytuacje po faktach i wynikach, wiara w cuda niestety zbyt często zawodzi. Ale na nic juz nie mam wpływu, zrobilam wszystko co się da, nic więcej nie zrobię
Kate,walczylam 3 tyg z laktacja,odciagalam ,swirowalam i mialam bardzo malo mleka i w efekcie wiecznie glodne dzieci.Dalam spokoj przeszlam na mm.Meza milam 10 dni w domu,potem niestety wrocil do pracy i bylam z nimi po 2-3 dni sama.Mozna sie zorganizowac,taki maluchy sa proste w obsludze na poczatku.@annemarie A Ty karmiłaś swoje bliźniaki piersią? Miałaś kogoś do pomocy - nianie, męża? Bo ja czytam o kp bliźniaków i niby się da, ale to ogromne wyzwanie.
Adus,nie bede ingerowac w twoje przeczucia ale Bete masz super.Ja tam w nia wierze.U mnie beta zwolniła, po 48h dzis 188, dwa dni temu 94.6 inny lab. Niestety mam złe przeczucia![]()
Przecież to jest dobry przyrost?!U mnie beta zwolniła, po 48h dzis 188, dwa dni temu 94.6 inny lab. Niestety mam złe przeczucia [emoji25]
No ja karmiłam piersią z cyca i przeszłam koszmar odciągania i karmienia mlekiem z piersi wcześniej . Takie karmienie to 2x tyle roboty co mm tez masz butelek do mycia tylko odciągać jeszcze trzeba. Najmniej roboty na cycu zawsze ciepłe i pod ręką, butelek do mycia brak. Boje się, ze u nas skaza białkowa się odezwie bo ja mam i syn, wiec chyba dzieciaki będą mieć no chyba, ze po tacie żadnych problemów trawiennychKate,walczylam 3 tyg z laktacja,odciagalam ,swirowalam i mialam bardzo malo mleka i w efekcie wiecznie glodne dzieci.Dalam spokoj przeszlam na mm.Meza milam 10 dni w domu,potem niestety wrocil do pracy i bylam z nimi po 2-3 dni sama.Mozna sie zorganizowac,taki maluchy sa proste w obsludze na poczatku.