Celia89
Fanka BB :)
Ja do mojej pisze i wystawia mi e-receptę jak mi się coś kończy, a niedawno byłam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do mojej pisze i wystawia mi e-receptę jak mi się coś kończy, a niedawno byłam![]()
To dla ludzi o mocnych nerwach ...
Ja w 8 msc..
No co chcesz, nóżki ładne, rączki też tylko brzuchTo dla ludzi o mocnych nerwach ...
Ja w 8 msc..
Cieszę si, ze nie tylko ja tak mam ( chociaz wolałbym, żebyśmy byle miłe zaskakiwanie jednak kreseczka 2) do mnie bez kija nie podchodź, staram sie nie filmować ale cieżko oj cieżkoCo miesiąc mam objawy ciąży i testuje wcześniej, niepotrzebnie, jak się później okazuje, ale oja mam trochę nerwa, ale chyba w druga stronę u mnie, że jeszcze spoko, jeszcze trudno. Chociaż tak mnie wszystko wkur.ia wokół, że już bym chciała
![]()
mozna? mozna. Kurde jak mi nie dadza zachodzic w ciaze to moze znow se pobiore... Schudne przynajmiej. Mam depresje po zobaczeniu siebie na filmie. Pocieszalam sie ze jak zajde w ciaze to nie bedzie mialo znaczenia, ale znow moje starania zawieszone do ujjj wie kiedy. Jeszcze toche i bede cierpiec na ciaze urojone.
Gratulacje[emoji15][emoji15][emoji3064]
Brak mi słów![emoji2960][emoji7] Dziewczyny nie wierze w to[emoji24][emoji173]Zrobiłam ten test tak o, bo miałam tylko ten jeden. Jestem w 29dc, do okresu według Flo pozostały mi 4dni. Tak naprawdę po grudniowym okresie który spadł na mnie jak grom. Zwolniliśmy ze staraniami. Byłam pewna, że w tym i tak nic nie wyjdzie. Damy sobie na pare miesięcy spokój, przestaniemy o tym myśleć. A tu taka niespodzianka. Planowałam ten test zrobić w niedziele ewentualnie poniedziałek by zobaczyć i tak śnieżną biel... Zobacz załącznik 1223896Zobacz załącznik 1223900
Ja nie mam motywacji, bo może za chwilę kolejna i znowu się roztyję [emoji16]
Przed porodem miałam 79kg... Niby 0 rozstępów ale czułam się fatalnie. Teraz ważę 61...i mam tendencję spadkową. Byłam ulana strasznie...No co chcesz, nóżki ładne, rączki też tylko brzuch![]()