reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety w tej całej procedurze strach jest ciągle.... i ryje nam beret ....
A gadanie że ostatni, że słaby że....
Moja Marcelina w 3 dniu była tak brzydka że nie nadawała się do mrozenia ...doszła do blastki zamrozili podali po miesiącu. W zeszłym miesiącu skończyła 3 lata. Teraz zarodek w 3 dniu klasy C odmrozony po 4 latach trzymany do blastki też postanowił zostać.
Czytaj pozytywne historie i uszy do góry.
Ps, z tych brzydkich zarodków nie wychodzą brzydkie dzueci 😉( tak na poprawę humoru )
Zobacz załącznik 1224114
Masz snieg w Hiszpanii?🤣

No tak dziala tylko i wyłącznie ma supresje NK wiec jesli sa dodatkowo za wysokie to można rozważać ale przy KD i zahamowaniu odzutu to nie tylko NK sa wazne. Jakie u Ciebie te NK wyszły?
Jasne ze nie tylko,ale jest to jakas skladowa problemu,ktora mozna szybko wyeliminowac.Ja mialam na poczatku 16%,potem mi skoczyly do 30.
Ja mialam intralipid,encorton,clexane,accofil,ASS,B6,B12,wit D
To mi immuno kazala brac ,a i metformine do kompletu bo mi Homa za wysokie wyszlo.

My w poniedziałek idziemy do innego lekarza.
Badania mamy w większości porobione te które mieliśmy ostatnio zlecone więc mam nadzieję że nie wymyśli jakiś nowych na które długo się czeka bo mam nadzieję zacząć od następnego cyklu stymulację.
Z jednej strony się ciesze a z drugiej boje..
Niby mam zalecenia od doc. P. ale często od Was słyszę że nie jest to złoty środek [emoji29]
Więc ekscytacja miesza mi się mocno ze strachem że znów będzie placz [emoji24]
A co wyszło w immuno? Jakie masz zalecenia? Uchyl rąbka tajemnicy 😘. Wiesz, że ja ciekawska 😎

A co wyszło w immuno? Jakie masz zalecenia? Uchyl rąbka tajemnicy [emoji8]. Wiesz, że ja ciekawska [emoji41]
KIR AA[emoji1751], MTHFR I PAI. cytokiny też skopane ale nie znam się na nich..
Mam encorton, duuuuzo accofilu i heparynę zaleconą.
Teraz idę do lekarza który podobno toleruje zalecenia P. Więc mam nadzieję że nie będzie utrudniał.
Chcę tym razem żeby nam zrobili IMSI nie zwykle ICSI. No i koniecznie hodowla do 5 doby, chyba że nie będzie czego hodować ...

reklama
Do góry