• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Według aplikacji 4t4d [emoji3526]
U mnie ciąża była " wywoływana" bo brałam tabletki na owulację i później zastrzyk żeby pękł pęcherzyk :) 7.01 byłam u lekarza to jeszcze nic nie było widać na usg, następną wizytę mam 12.01 [emoji3059]
A jutro idę zrobić kolejną betę
U mnie według kalkulatora ciąży i terminu OM jestem dziś w 4t3d. Zastanawiam się na który termin zapisać się na wizyte ( 18 czy 25 stycznia) bo w te dni widzę na znanylekarz.pl. tak czytam, że niektóre dziewczyny są na lekach podtrzymujących wczesną ciąże, dlatego mocno myślę czy nie zapisać się na tego 18, by w razie co dostać takie leki w miarę szybko. Chciałoby się jak najszybciej by odetchnąć i po prostu wiedzieć. Bete najprędzej zrobię jutro. Polece szybko z rana[emoji4] Jestem tak strasznie ciekawa i trochę boję się jaki wynik wyjdzie. Jednak wizyta u gin. trochę dni jeszcze upłynie...

Nie ważne w jakim jesteśmy wieku [emoji2] Ważne, że jesteśmy szczęśliwe i wspieramy się, dzielimy radami [emoji846][emoji846]. U mnie dwa testy pełne tłuste kreski, jestem przed zrobieniem bety - jutro lece sprawdzić [emoji4]
Część dziewczyny u mnie II kreski na teście, bety nie robiłam. Jestem w totalnym szoku, bo lekarz nie dawał nam szansy na ciążę. Jestem za pewne najstarsza w Waszym gronie, bo mam lat 40+ [emoji85] tym bardziej stresuje mnie obecna sytuacja. Mam cichutką nadzieję, że dotrwam z Wami do września.

Dziewczyny trochę się niepokoje zauważyłam na wkładce lekko kremowy upław mam do lekarza 14, poza tym nic.mi nie dolega poza delikatnym bólem sutków;( boje sie

Nie ważne w jakim jesteśmy wieku [emoji2] Ważne, że jesteśmy szczęśliwe i wspieramy się, dzielimy radami [emoji846][emoji846]. U mnie dwa testy pełne tłuste kreski, jestem przed zrobieniem bety - jutro lece sprawdzić [emoji4]
Ja zrobiłam trzy testy z różnych firm w dwa dni, bo nie mogłam uwierzyć, kreski też wyszły grube.

U mnie według kalkulatora ciąży i terminu OM jestem dziś w 4t3d. Zastanawiam się na który termin zapisać się na wizyte ( 18 czy 25 stycznia) bo w te dni widzę na znanylekarz.pl. tak czytam, że niektóre dziewczyny są na lekach podtrzymujących wczesną ciąże, dlatego mocno myślę czy nie zapisać się na tego 18, by w razie co dostać takie leki w miarę szybko. Chciałoby się jak najszybciej by odetchnąć i po prostu wiedzieć. Bete najprędzej zrobię jutro. Polece szybko z rana[emoji4] Jestem tak strasznie ciekawa i trochę boję się jaki wynik wyjdzie. Jednak wizyta u gin. trochę dni jeszcze upłynie...
Mnie bardzo mocno bolał brzuch czułam się jakbym miała zaraz dostać @ 8.01 dostałam luteine dopochwowo 3x1, minęły 2 dni i bóle zniknęły :)

reklama
Cześć Dziewczyny :) . Witam tez nowe mamusie! Ale naskrobałyście! Ja dzisiejszy dzień przywitałam głową w toalecie. Pierwsze mdłości i zwracanie mam za sobą. Was też tak mdli?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry