wikoosia
Fanka BB :)
Mnie też właśnie piecze :-( martwie sie czy to nie jakaś infekcja. Jutro dzwonie do gina :-)Czy lekkie pieczenie w ciąży może świadczyć o jakimś zakażeniu bakteryjnym?skąd mi się to kurczę wzięło xd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie też właśnie piecze :-( martwie sie czy to nie jakaś infekcja. Jutro dzwonie do gina :-)Czy lekkie pieczenie w ciąży może świadczyć o jakimś zakażeniu bakteryjnym?skąd mi się to kurczę wzięło xd
U mnie według kalkulatora ciąży i terminu OM jestem dziś w 4t3d. Zastanawiam się na który termin zapisać się na wizyte ( 18 czy 25 stycznia) bo w te dni widzę na znanylekarz.pl. tak czytam, że niektóre dziewczyny są na lekach podtrzymujących wczesną ciąże, dlatego mocno myślę czy nie zapisać się na tego 18, by w razie co dostać takie leki w miarę szybko. Chciałoby się jak najszybciej by odetchnąć i po prostu wiedzieć. Bete najprędzej zrobię jutro. Polece szybko z rana[emoji4] Jestem tak strasznie ciekawa i trochę boję się jaki wynik wyjdzie. Jednak wizyta u gin. trochę dni jeszcze upłynie...Według aplikacji 4t4d [emoji3526]
U mnie ciąża była " wywoływana" bo brałam tabletki na owulację i później zastrzyk żeby pękł pęcherzyk7.01 byłam u lekarza to jeszcze nic nie było widać na usg, następną wizytę mam 12.01 [emoji3059]
A jutro idę zrobić kolejną betę
Część dziewczyny u mnie II kreski na teście, bety nie robiłam. Jestem w totalnym szoku, bo lekarz nie dawał nam szansy na ciążę. Jestem za pewne najstarsza w Waszym gronie, bo mam lat 40+ [emoji85] tym bardziej stresuje mnie obecna sytuacja. Mam cichutką nadzieję, że dotrwam z Wami do września.
Polecam Mustela ( krem na rozstępy)! nie ma intensywnego zapachuJutro skoczę do Rossmana po jakieś smarowidłaa ten Palmers ma ma zapach kojarzący się z jedzeniem? Ja coś ostatnio nie toleruję kosmetyków o zapachach spożywczych. Czy on daje po nosie zapachem czekolady?
Ja zrobiłam trzy testy z różnych firm w dwa dni, bo nie mogłam uwierzyć, kreski też wyszły grube.Nie ważne w jakim jesteśmy wieku [emoji2] Ważne, że jesteśmy szczęśliwe i wspieramy się, dzielimy radami [emoji846][emoji846]. U mnie dwa testy pełne tłuste kreski, jestem przed zrobieniem bety - jutro lece sprawdzić [emoji4]
Mnie bardzo mocno bolał brzuch czułam się jakbym miała zaraz dostać @ 8.01 dostałam luteine dopochwowo 3x1, minęły 2 dni i bóle zniknęłyU mnie według kalkulatora ciąży i terminu OM jestem dziś w 4t3d. Zastanawiam się na który termin zapisać się na wizyte ( 18 czy 25 stycznia) bo w te dni widzę na znanylekarz.pl. tak czytam, że niektóre dziewczyny są na lekach podtrzymujących wczesną ciąże, dlatego mocno myślę czy nie zapisać się na tego 18, by w razie co dostać takie leki w miarę szybko. Chciałoby się jak najszybciej by odetchnąć i po prostu wiedzieć. Bete najprędzej zrobię jutro. Polece szybko z rana[emoji4] Jestem tak strasznie ciekawa i trochę boję się jaki wynik wyjdzie. Jednak wizyta u gin. trochę dni jeszcze upłynie...
Wydaje mi się że to nic złego gorzej jakbyś miała czerwone plamienia i mocny ból brzucha, no ale lekarzem nie jestem więc ciężko określićDziewczyny trochę się niepokoje zauważyłam na wkładce lekko kremowy upław mam do lekarza 14, poza tym nic.mi nie dolega poza delikatnym bólem sutków;( boje sie
mi na doraźnej powiedzieli ze to zapalenie pęcherza i żurawinę mam braćMnie też właśnie piecze :-( martwie sie czy to nie jakaś infekcja. Jutro dzwonie do gina :-)