reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak biore, a to gorzej w tym przypadku? Jak ta ten moment krwawienia juz nie ma.. krwiak jest naprawdę maly ale jest... Niespodziewalam sie ze tak szybko będzie tętno zarodka. Pokazal ze miga szybko nie chciał wlaczac bo to dodatkowo go obciąża podobno...
Nie nie. Dobrze ze krwawienia nie ma. Tak, teraz coraz więcej lekarzy nie włącza Dopplera we wczesnej ciąży żeby nje "przegrzewać" zarodka

Nie nie. Dobrze ze krwawienia nie ma. Tak, teraz coraz więcej lekarzy nie włącza Dopplera we wczesnej ciąży żeby nje "przegrzewać" zarodka
Dokladnie to samo powiedział że to mechanicznie dziala na niego duzo energii i ze na następnej wizycie wlaczy na chwileczkę. Umowilam sie za 5 dni w 28dpt... oby ta mapla sie juz wchłonela :( jak na razie utknęliśmy w Polsce na dłużej... Martwie sie tylko czy podroz autem z Gdańska do Warszawy na immunoglobuliny mi nie zaszkodzi w tym przypadku.. mam za 6 dni jechac..

Dziewczyny! Jestem po 1 prentalnym . Jest w normie wszystko ❤️ nie moge jeszcze uwierzyc.... po 3 tragediach póki co idziemy do przodu kolejny kroczek - i teraz to ważny krok nawet. Okazało się, że jestem w 12.3 tc (wg tranferu byłoby 12.1) czyli mała sobie tam rośnie:) A najlepsza jest data porodu 27.07 w moje urodziny :D @Evela.6 już teraz mogę się dopisać do kalendarza :):):)
Suuuper 🥰 to teraz już możesz się naprawdę cieszyć 👍

Ostatnia edycja:
reklama
Dokladnie to samo powiedział że to mechanicznie dziala na niego duzo energii i ze na następnej wizycie wlaczy na chwileczkę. Umowilam sie za 5 dni w 28dpt... oby ta mapla sie juz wchłonela :( jak na razie utknęliśmy w Polsce na dłużej... Martwie sie tylko czy podroz autem z Gdańska do Warszawy na immunoglobuliny mi nie zaszkodzi w tym przypadku.. mam za 6 dni jechac..
Aduś rozważ może podróż pedolino jest naprawdę bardzo komfortowa z Gdańska do Wawy 3 h i jesteś na miejscu.
Bez korków i nie ważne jakie warunki atmosferyczne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry