Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niedużak. tłumaczy jak najbardziej, zawsze na koniec jeszcze się dopytuje, czy wszystko jasne i czy mam jakieś pytania. Generalnie nie mam mu nic do zarzucenia, no chyba że raz mieliśmy miesiąc przerwy po inseminacjach i zaczynać procedurę iv, to zamiast od razu dać mi antyki na ten czas, to jakby miesiąc mieliśmy w plecy... Ostatecznie to tylko miesiąc, ale bardzo mi się to nie spodobało.jeśłi mogę zapytac bovian na stawkach czy na niepodległości? U którego lekarza? jestes zadowolona z jego podejscia do tematu? Cyz opowiadal ci duzo o procedurze zanim do niej przystapiliscie?
Aż musiałam poszukać, bo już nie pamiętam takich rzeczy, tylko ile mi zostałono i trzymam kciuki!
Ile jajeczek ci pobrano?
Staraj się nie stresować za bardzo, chociaż domyślam się że to nie będzie takie łatwe. Musi być dobrze@Evela.6 wpisz mnie proszę na jutro na 3 weryfikację bety.
Ogarnia mnie coraz większy stres czy będzie dalej prawidłowo rosła i czy wszystko będzie dobrze.
Staram się myśleć pozytywnie ale same wiecie że to nie jest takie proste.

Sorki, ale nie ogarniam. Bo jesteś w ciąży tak? Podwyższone leukocyty w ciąży są normalne.Dziewczyny jest case.
Wyniki cytologii prawidłowe, ale w uwagach liczne erytrocyty i leukocyty. Jest się czym martwić? Mogą się czepić w klinice?
Piękny wynik. Tyle zarodeczkówAż musiałam poszukać, bo już nie pamiętam takich rzeczy, tylko ile mi zostało
Pobrali 27, 10 było dojrzałych, zapłodniło się 7, 5 było zamrożonych
Tak jutro już ! Doczekać się nie mogęNie stresuje, wypoczywam glownieczyli juz jutro betka
![]()
Gratuluję z całego serducha ❤Meldujemy sie w komplecie.Pecherzyk jest idelnie okragly,dzidziolek ma 1cm,serduszko bije 140...
I tym sposobem ,nasza trojke,ktora stracilismy w poronieniach znowu sprowadzilismy z nieba na ziemie.
Tak widocznie mialo byc.
Jestem bardzo wdzieczna losowi,Bogu,kazdemu kto stal na naszej drodze i niemozliwe zrobil mozliwym.
Nigdy sie nie poddawajcie,kamienista droga jest bolesna ale uczy co w zyciu jest wazne i o co warto walczyc.
Jestem szczesliwa,spelniona i nareszcie nasza walka dobiegla konca.
Nie ma we mnie strachu,paniki,jest za to niesamowita radosc .Bede sie ta ciaza kazdego dnia cieszyc.
Dziekuje Wam rowniez,za to ze jestescie.Zobacz załącznik 1228680