Klaudia9606
Zaciekawiona BB
No co zrobić musimy wytrzymac a może akurat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiDziewczyny, w piątek 22 stycznia mam punkcję, bardzo proszę o trzymanie kciuków, to będzie moja pierwsza w życiu narkoza i cykam się strasznie![]()
Wydaje mi się że to też kwestia szczęścia...ciąży nie da się wyliczyc.Może miałaś puste pęcherzyki bo lekarz mi mowi że tak sie czasami zdarza
Jakbym słyszała mojego lekarzaWydaje mi się że to też kwestia szczęścia...ciąży nie da się wyliczyc.
Do szczęścia zawsze potrzeba jedna komórka i jeden plemnik- to chyba jedyne co jest pewne![]()
Dziewczyny, w piątek 22 stycznia mam punkcję, bardzo proszę o trzymanie kciuków, to będzie moja pierwsza w życiu narkoza i cykam się strasznie [emoji854]
Miałam po poprzedniej inseminacji tak silne bóle, że nawet gorączkowałam. Jak pwiedziałam o tym lekarzowi to stwierdził, że to niemożliwe i napewno przeszłam jakąś infekcjęCześć mam problem i postanowiłam się do was zwrócić czy po inseminacji bolalo was podbrzusze wczoraj miałam pierwszy raz a dziś sie obudzilam i taki silny ból nie wiem za bardzo jak mam to odbierać dzwoniłam do kliniki i powiedziałam co mi sie dzieje kazała mi przyjść w piątek jak mi to nie przejdzie
Ja się lecze w Stanach, tu możesz zapomnieć o USG w dniu inseminacji. Przed 2 insemimacją miałam USG dzień przed, wtedy miałam niepęknięte pęcherzyki. Teraz 3 inseminacja, nie miałam USG przed, ale wymusiłam po samej inseminacji mimo wielkiej niechęci lekarza, i co się okazało pęcherzyki pęknięte i w sumie niewiadomo ile ich było po stymulacji. Tutaj też nie podaje się zastrzyku na wywołanie, ani nic na podtrzymanie- także dla mnie w tym kraju IUI to raczej wielka ściema i etap przejściowy przed in vitro- chyba że ta moja klinika taka beznadziejna.Hej dziewczynymam pytanie do osób które miały inseminacje, ja dzisiaj 1 raz miałam robiona i mam dziwne uczucia:
1. W pon miałam USG, dostałam zastrzyk ovitrelle w pon wieczorem
2. Dziś środa - przeprowadzana inseminacja ale nie miałam wcześniej żadnego usg ani nic,
3. Nie dostałam żadnych zaleceń (oprócz standardowego brania luteiny bo mam niski progesteron)
Nie wiem czy to normalne, ale czy Wy też nie mialsycie usg w dniu inseminacji? Czy po inseminacji miałyście jakąś kontrolę lub coś w tym stylu?
Mnie pozostało tylko teraz 2 tyg czekania czy się udało..
wczoraj na USG widocznych było 15.Nie ma się czego bać. Powidzenia [emoji110]ile masz widocznych pęcherzyków?
Skąd wiesz, że ta Pani leczyła się na bezpłodność?Pani od pięcioraczków z Gniezna też leczyła się na bezpłodność więc zobacz, trafia się i tak![]()
wczoraj na USG widocznych było 15.