reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

Tez mialam dostać 25.01 @XnetiX ale coś chyba szybciej przyjdzie 😅
Ja już nie wiem czego się spodziewać, od poniedziałku czuję się jakby brało się za mnie jakieś choróbsko, a do tego bóle miesiączkowe, gdzie zwykle zaczynają się dopiero drugiego dnia @, więc chyba też przyjdzie do mnie szybciej niż planowałam 😂😌

reklama
ja też z uk juz 14 lat 🙄
widzę że to First ten test to poczekaj minimum dwa dni, one są bardzo dobre i nie oszukują, ale beta widocznie jeszcze niska w moczu, o badanie krwi zawsze możesz zadzwonić i poprosić, ale wiemy jak to tu wygląda, poczekaj lepiej na spokojnie jak jest to nigdzie nie ucieknie
To kawał czasu, ja niecałe 6. Tak kupiłam first bo te z clearblue nic nie pokazywały 😤 w sobotę sprawdzę znów czy wyraźniejsza będzie

To kawał czasu, ja niecałe 6. Tak kupiłam first bo te z clearblue nic nie pokazywały 😤 w sobotę sprawdzę znów czy wyraźniejsza będzie
no clearblue mają niebieski barwnik te z różowym lepiej chwytają, ale clerblue tez potrafił mi się wybarwić a nic nie było albo pół kreski było nie ufam im.

Cześć kochane :) jestem u Was nowa i po 10ciu latach od pierwszej ciąży naszło Nas z mężem na drugą dzidzie ... 4go stycznia wyciągnęliśmy spirale ... Czuje strach przed nowym ... do tej pory już poukładane życie przewróci się do góry nogami .. a z drugiej strony cieszę się na tą zmianę :)
Witamy Cię serdecznie 🤗

chciałam Ci jeszcze napisać że zawsze może googlowac czy jest u ciebie prywatne laboratorium, ja nigdy nie robiłam, ale za to robiłam prywatnie usg robią od 6-7 tygodnia babybond się nazywa można wyszukać w swoim mieście, ale też są prywatne miejsca, takie usg do 12tyg 80£

chciałam Ci jeszcze napisać że zawsze może googlowac czy jest u ciebie prywatne laboratorium, ja nigdy nie robiłam, ale za to robiłam prywatnie usg robią od 6-7 tygodnia babybond się nazywa można wyszukać w swoim mieście, ale też są prywatne miejsca, takie usg do 12tyg 80£
właśnie chce iść prywatnie na pierwsze usg choćby do polskiej kliniki około 7tygodnia żeby coś było widać już. Dzięki za informację 😊

No dokładnie 😊 czasem kluczem jest właśnie takie odpuszczenie, ja jestem potworny nerwus (nawet raz ginekolog podczas USG mnie zapytał czy mam problemy z nerwami, potwierdziłam, a on "no właśnie widzę, bo ma pani bardzo ruchome jelita" 🤣🤣), to może teraz po tym całym stresie remontowym akurat pyknie fasolka, kto wie 🤞
Haha, no widzisz! Tez mam tak ze sie strasznie denerwuje. A to planuje. A tu zaznaczam, a tu tamto. Wiec z w ciaze nicholere nie zajde predko jak tak dalej bede robic 😂

reklama
Ja już nie wiem czego się spodziewać, od poniedziałku czuję się jakby brało się za mnie jakieś choróbsko, a do tego bóle miesiączkowe, gdzie zwykle zaczynają się dopiero drugiego dnia @, więc chyba też przyjdzie do mnie szybciej niż planowałam 😂😌
Następny cykl bedzie nasz! 🥰
Ale tez wlasnie od tygodnia mam objawy, a to piersi pobolewają, a to brzuch, a to uczucie ciągnięcia. Glowa mnie boli no i Zwariować idzie 🤣 Moze witaminke sobie wypij.

Do góry