• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miał 2 razy usg robione , wszystko w porządku.
Umówi się 3 raz. Nie zaszkodzi.
Podejrzewamy ,że jest to efekt choroby przebytej w dzieciństwie , mąż miał problemy ze schodzącym jądrem, dostawał jakieś zastrzyki na dojrzewanie itp.
A widzisz... Mój mąż też miał niezstąpione jądra... Nawet miał operację, ale prawdopodobnie za późno... Kto wtedy myślał o konsekwencjach.... :(
I teraz ma... Kryptozoospermia... 5 plemników na krzyż...

A widzisz... Mój mąż też miał niezstąpione jądra... Nawet miał operację, ale prawdopodobnie za późno... Kto wtedy myślał o konsekwencjach.... :(
I teraz ma... Kryptozoospermia... 5 plemników na krzyż...
Niestety czasu się nie cofnie. Mój mąż też ponosi konsekwencje zaniedban rodziców w kwestii dbałości o jądra w dzieciństwie. Trzeba wnioski wyciagac i dbać o naszych synów w przyszłości.

reklama
Dziewczyny a jak to wygląda z tym picia wytrawnego czerwonego wina przed transferem? Jak wcześnie trzeba zacząć i do kiedy pić ?
Ja pilam od @ do wyzcaczenia dnia transferu. Przy 2 transferach tak samo. Tylko jeden kieliszek 🙈 bo nie wiem czy to miało jakieś znaczenie, przy pierwszym transferze pilam codziennie albo co 2 dzień (nie pamiętam) po kieliszku i endo mialam 7 i się udało, przy drugim parę dni wcześniej mialam imprezkę i trochę poszalałam z tym winkiem i endo mialam 10 (nie udało się 😔) dlatego teraz już też będę piła po 1 kieliszku 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry