agabaj92
Fanka BB :)
W aptece dostaniesz bobotest novatest czy pink tak samo jak w rossmanie.. facelle sa do dostania tylko w rossmanie.. i o nich pisze, bo cene mają przyzwoita ,ale najtańsze nie sa.. a sa tu dziewczyny, które szukają tańszych alternatyw, bo robia testy czesto. Staraja sie grubo miesiącami! I dopatrują się czegokolwiek..
W aptece bynajmniej jak ja kupowałam testy to ok 10zl za szt w rossmanie są bardzo podobne ceny. A moim zdaniem nie ma co robić nie wiadomo ile testów na miesiąc bo to nic nie daje tylko może i gorzej bo tak jak mówisz doszukują sie czegokolwiek i się niepotrzebnie nakręcają.
Ja najbliżej mam aptekę,więc na pewno tam kupię testy,chyba ufam im bardziej niż tym z drogerii. U mnie w aptece mają z jakiejś mało znanej marki.
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminki?
Ja od miesiąca kwas foliowy i Wit D,wczoraj zakupiłam też tabletki dla ciezarnych do 12 tygodnia.
Nie mogę się już doczekać 15.02. Pierwszy raz próbowaliśmy w dni płodne. 3 razy się udaloobserwuje swoje ciało i jestem tak strasznie ciekawa co z tego będzie. Jednocześnie staram się nie nakręcac do przesady,bo to mi zaszkodzi tylko. Chciałabym pod koniec roku już mieć malucha na zewnątrz
![]()
Kwas foliowy to już ok roku wcześniej przed staraniami brać to napewno. Kciuki aby sie udało.