Od tego czy ktoś ma niedomoge czy nie. Dobry lekarz sprawdza w trakcie cykli monitorowanych czy jest problem z progesteronem czy nie. Tak powinno być ale wiemy jak wygląda sprawa w praktyce ;-) często przepisuja na ślepo.Jedni dostają drudzy nie ,ciekawe od czego to zależy.
reklama
eij
Fanka BB :)
Ja mam zawsze progesteron badany na ok 3 dni przed inseminacjaOd tego czy ktoś ma niedomoge czy nie. Dobry lekarz sprawdza w trakcie cykli monitorowanych czy jest problem z progesteronem czy nie. Tak powinno być ale wiemy jak wygląda sprawa w praktyce ;-) często przepisuja na ślepo.
kolor nadzieji
Myślałam nad kupnem ale myślę że jak bym go miała to bym ciągle sprawdzała czy serduszko bije a takie częste sprawdzanie nie służy maleństwu więc zrezygnowałam z kupna. A teraz już mi się nie opłaci bo niedługo te ruchy powinny być wyczuwalne więc pozostaje mi cierpliwie poczekać.
A może detektor tętna płodu?
Mi ratował życie zanim zaczęłam czuć ruchy..
Evelyn1919
No jeszcze masz na to czas
Nie czuję jeszcze ruchów[emoji17]
MamaZblizną
Detektor tętna płodu jest w 100% bezpiecznyMyślałam nad kupnem ale myślę że jak bym go miała to bym ciągle sprawdzała czy serduszko bije a takie częste sprawdzanie nie służy maleństwu więc zrezygnowałam z kupna. A teraz już mi się nie opłaci bo niedługo te ruchy powinny być wyczuwalne więc pozostaje mi cierpliwie poczekać.

Ja też nie kupowałamMyślałam nad kupnem ale myślę że jak bym go miała to bym ciągle sprawdzała czy serduszko bije a takie częste sprawdzanie nie służy maleństwu więc zrezygnowałam z kupna. A teraz już mi się nie opłaci bo niedługo te ruchy powinny być wyczuwalne więc pozostaje mi cierpliwie poczekać.

kolor nadzieji
Dokładnie po co dokładać stresu jak można go w mądry sposób ograniczyć[emoji846]
Ja też nie kupowałam [emoji6] chyba bym zwariowała z nerwów gdybym nie mogła znaleźć tętna, niepotrzebny stres, a i tak go dużo [emoji846]
MamaZblizną
Ja też nie kupowałamchyba bym zwariowała z nerwów gdybym nie mogła znaleźć tętna, niepotrzebny stres, a i tak go dużo
![]()
No każda z nas jest innaDokładnie po co dokładać stresu jak można go w mądry sposób ograniczyć[emoji846]

Wszystkiego idzie się nauczyć

Mam nawet nagranie na pamiątkę.

kolor nadzieji
Dziewczyny bardzo sobie zachwalają bo to dobra sprawa. Może przy 2 dziecku kupię[emoji846]
No każda z nas jest inna [emoji4]
Wszystkiego idzie się nauczyć [emoji4] Znajdywać tętno dziecka również. Mnie to bardzo uspokajało [emoji4]
Mam nawet nagranie na pamiątkę. [emoji3590]
reklama
Biedroneczka28
Hej, robiłam bthcg. Nie udało się... Przystępuje do in vitro...
Podziel się: