reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kiedy 1 weryfikacja? Dostałaś leki po? A masz zdjęcie zarodeczka?
Następna sobota, ale byc moze będę musiała zrobić w piątek, bo będziemy wyjeżdżać w sobotę wczesnie rano i mogę nie dać rady. Zobaczymy 🙂 Tak, leki mam juz od poacztku cyklu: estrofem, progesteron i utrogestan (progesteron dopochwowy). A zdjęcia niestety nie dostałam...

reklama
Następna sobota, ale byc moze będę musiała zrobić w piątek, bo będziemy wyjeżdżać w sobotę wczesnie rano i mogę nie dać rady. Zobaczymy 🙂 Tak, leki mam juz od poacztku cyklu: estrofem, progesteron i utrogestan (progesteron dopochwowy). A zdjęcia niestety nie dostałam...
Zrobisz fotkę na kolejnej wizycie 😍

To super że jesteś już po teraz tylko pozytywne myśli dużo odpoczynku i musi się udać[emoji3590]
Następna sobota, ale byc moze będę musiała zrobić w piątek, bo będziemy wyjeżdżać w sobotę wczesnie rano i mogę nie dać rady. Zobaczymy [emoji846] Tak, leki mam juz od poacztku cyklu: estrofem, progesteron i utrogestan (progesteron dopochwowy). A zdjęcia niestety nie dostałam...

Dziewczyny, u mnie niestety IUI przełożona na piątek. Dziś 12dc pęcherzyk dopiero 18mm i hormony mogłyby być wyższe :( 1 IUI tez miałam w 14dc wiec widocznie tak ma być :) zastanawia mnie, bo mam IUI u innego lekarza i kazała mi dziś wieczorem zrobić zastrzyk gonapeptyl i zastanawiam się czy rozmiar pęcherzyka jest okej, czy nie jest za mały? Pewnie do wieczora podrośnie, bo USG miałam o 7:30 🙈 No i nie mam już robić hormonów w piątek...w sumie to tylko LH jest za niskie. Ufam tylko swojemu lekarzowi, który aktualnie jest na urlopie stad te moje obawy 😜

Dziewczyny, u mnie niestety IUI przełożona na piątek. Dziś 12dc pęcherzyk dopiero 18mm i hormony mogłyby być wyższe :( 1 IUI tez miałam w 14dc wiec widocznie tak ma być :) zastanawia mnie, bo mam IUI u innego lekarza i kazała mi dziś wieczorem zrobić zastrzyk gonapeptyl i zastanawiam się czy rozmiar pęcherzyka jest okej, czy nie jest za mały? Pewnie do wieczora podrośnie, bo USG miałam o 7:30 🙈 No i nie mam już robić hormonów w piątek...w sumie to tylko LH jest za niskie. Ufam tylko swojemu lekarzowi, który aktualnie jest na urlopie stad te moje obawy 😜
Pęcherzyk sobie do piątku spokojnie podrośnie do tych 22 mm, a zastrzyk robi się mniej więcej 36 h przed inseminacja więc jeśli chodzi o moją skromną wiedzę to wszystko jest ok 😉

A może to i lepiej i tak ma być, że inny lekarz się Tobą zajmuje? 😊
Wierz mi bądź nie.. Ja nie znam nawet nazwiska lekarza który wykonywał transfer 🙈 Transfer udany, dzidzia ma 7 miesięcy 😊

reklama
Pęcherzyk sobie do piątku spokojnie podrośnie do tych 22 mm, a zastrzyk robi się mniej więcej 36 h przed inseminacja więc jeśli chodzi o moją skromną wiedzę to wszystko jest ok 😉
A może to i lepiej i tak ma być, że inny lekarz się Tobą zajmuje? 😊
Wierz mi bądź nie.. Ja nie znam nawet nazwiska lekarza który wykonywał transfer 🙈 Transfer udany, dzidzia ma 7 miesięcy 😊
Ok, to jestem spokojniejsza :) dziękuje ❤️ No mam nadzieje ze to będzie szczęśliwa data :) oczywiście obiecałam sobie ze przy 2 IUI nie będę nic googlac ale paluszki świerzbią 😂

Do góry