eij
Fanka BB :)
Następnym razem się udaDokładnie, ja miałam miesiąc temu 3 pęcherzyki i ani trojaczkow ani bliźniaków ani jednego, nie udało się tym razem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Następnym razem się udaDokładnie, ja miałam miesiąc temu 3 pęcherzyki i ani trojaczkow ani bliźniaków ani jednego, nie udało się tym razem
Pierwsza, jutro ide na usg, zobaczymy jak tam moj pęcherzyk, albo znowu kilka i w pon jak będzie wszystko ok druga. Ale jakoś nie nastawiam się na nią. Aż się sobie sama dziwie ze tak wyluzowałam w tym miesiącuNastępnym razem się udaktóra to była Twoja inseminacja? Przepraszam ale tyle nas tutaj że wszystko mi się miesza
![]()
Aha ja też InviMed ale PoznańBardzo dziękujew Warszawie u dr Kaczyńskiego.
Trzymam mocno kciukiPierwsza, jutro ide na usg, zobaczymy jak tam moj pęcherzyk, albo znowu kilka i w pon jak będzie wszystko ok druga. Ale jakoś nie nastawiam się na nią. Aż się sobie sama dziwie ze tak wyluzowałam w tym miesiącujak się nie uda to w kolejnym miesiacu zaczynamy proces in vitro.
Oby wszystkie zakończyły się pomyślnieTrzymam mocno kciukiczyli jest już nas 3, które w przyszłym tygodniu robią inseminacje
![]()
Ja biore letrozol od 3 do 7 dnia i miovelia nac tak samo od 3 do 7Dziewczyny robicie inseminacje na stymulowanym cyklu czy naturalnym?
Ja brałam lamette od 4 do 8 dnia cyklu rano i wieczoremDziewczyny robicie inseminacje na stymulowanym cyklu czy naturalnym?
Tak jeżeli chodzi o wymaz to ile w cyklu ich robicie ? U mnie w klinice robią 2 testy u mnie i jeden u mężaJa dziś od 5 na nogach bo musiałam jechać do klinki wymaz na covid zrobićjeszcze pączka żadnego nie zjadłam. Po pracy siądę w domku i skonsumuje jednego z nadzieniem adwokatowym
![]()