No, miałam i to ostro mnie i swedzialo i piekłoTy mialas chyba uczulenie na luteina dopochwowa i sie drapalas po broszce? Cos tam dostalas czy poprostu czekalas az przejdzie jak odstawisz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, miałam i to ostro mnie i swedzialo i piekłoTy mialas chyba uczulenie na luteina dopochwowa i sie drapalas po broszce? Cos tam dostalas czy poprostu czekalas az przejdzie jak odstawisz?
Obiadek ci zrobił. Nie zjadliwe?
Liczą się chęci![]()
A ty psioszko co tak w nocy z mezem wojowaliscie co? To chyba po tym likierkuNo, miałam i to ostro mnie i swedzialo i piekło. Miałam wtedy maść albo Vagisil albo Provag
Jestem przed owulką. I kuwa za nic nie przepraszałamA ty psioszko co tak w nocy z mezem wojowaliscie co? To chyba po tym likierkuAle tak caly czas pod rzad czy rozlozylicie to na cala noc? Rozumiem ze przepraszalas za CZESC
Mialas owulacje?
Po luteinie grzybica jest często tak mówił mój gin jak brałam, na grzyba skuteczna jest maść clotrimazolum.Ty mialas chyba uczulenie na luteina dopochwowa i sie drapalas po broszce? Cos tam dostalas czy poprostu czekalas az przejdzie jak odstawisz?
ZapisaneSerial - polecam Genialna Przyjaciółka. Taki lekki, przyjemny, mój mąż mówi, że interesujący mimo, że babski.
hehehehehe a czemu plakalas? Ja tez caly weekend przeryczalam tylko moj mnie nie chcial brac wiesz jak sexi wygladam z tym nosem ?Jestem przed owulką. I kuwa za nic nie przepraszałam. Głównie on przepraszał a ja płakałam pijana
. Jessssu, ale patola
![]()
Ogladalam Genialan przyjaciolka - GENIALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie wlasnie seriale lubie - to chyba na HBO GO - kuwa jeszzce raz bym obejrzala ale nie mam HBO odkad sie gra o tron skonczyla.Zapisane![]()
Mowilam [emoji14]My w nocy obchodziliśmy walentynki kilka razy [emoji12]. Na pogodzenie [emoji12]
Ja oglądam w końcu ten Dom z papieru i powiem Wam, że nie wciąga mnie