Mnie tez bolała. Przyjemne to nie byłoGłówka do góry! Wszystko będzie dobrze![]()
Mnie drożność.... strasznie bolała niestety, ale do przeżycia. Chwila moment i po wszystkim![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tez bolała. Przyjemne to nie byłoGłówka do góry! Wszystko będzie dobrze![]()
Mnie drożność.... strasznie bolała niestety, ale do przeżycia. Chwila moment i po wszystkim![]()
Uwierz mi mam to samo. A im bliżej chwili prawdy ( testowania ) to nastrój coraz podlejszy. Mam przeczucie ze sie nie udałoMnie też drożność jajowodów nic nie bolała, podobne badanie jak do cytologii a też się bardzo stresowałam . A mnie dopadł jakiś dół po tej inseminacji![]()
Ja miałam badanie na NFZ i powiem nic przyjemnego. Jednak ostatnio jak byłam w Invicie na pobieraniu komórek Pani miała badanie pod narkoza i zero dyskomfortuMnie tez bolała. Przyjemne to nie byłoAle chwila i po wszystkim
Nie ogólnie tak jakoś mnie jakiś smutek dopadł... Za dużo myśli się o tymA dlaczego masz dołka ? Coś się dzieje ?
To nie tylko ja tak mam.... No chyba tak to już jest ciężko myśleć pozytywnie to w sobotę testujesz ? Jeśli się nie mylę ?Uwierz mi mam to samo. A im bliżej chwili prawdy ( testowania ) to nastrój coraz podlejszy. Mam przeczucie ze sie nie udało![]()
SuperDzien dobry sa 2 z 6 zarodki jeden 4 1 1 drugi 4 2 1i zamrożone 9 komórek ale Pani mowila o jednym z 5 doby drugim z 6.
Mam nadzieję że to tylko chwilowy dołeknastawienie to połowa sukcesu ! Tak mówiąwiem, że czasem są gorsze dni ale po nich zawsze wychodzi
![]()
Dzien dobry sa 2 z 6 zarodki jeden 4 1 1 drugi 4 2 1 [emoji123][emoji123][emoji123] i zamrożone 9 komórek ale Pani mowila o jednym z 5 doby drugim z 6.